† Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Opłaca mi się kupić ten komplet? Dwa sześciordzeniowe procesory Intel Xeon 2,66 GHz (12 rdzeni) 16 GB (6 x 2 GB) 512GB solid-state drive 512GB solid-state drive ATI Radeon HD 5870 1GB Dwa napędy SuperDrive 18x Magic Mouse + Magic Trackpad Ładowarka baterii Apple Zestaw dla wybranego kraju Klawiatura Apple z polem numerycznym (polska) i podręcznik użytkownika Cena jakieś 30 tyś. Posiadam większość sprzętów apple,więc ze synchronizacją nie będzie problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q120m0c0d3 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 O KURWA 12 RDZENI.... sygnaturka by "mucka12" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 żeby przyszpanowac i się pochwalić jaki to jesteś strasznie bogaty to tak , zestaw w którym procesory to połowa wartości , w sam raz tylko dla idiotów na co dzień po cholere ci cos co nawet nie wiesz do czego użyć skoro pytasz If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakSieMacie Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 W tej cenie można mieć o wiele lepszego -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
† Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Up, jakiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakSieMacie Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 SLI 690 + 3960X lub 1x 690 + 2x 3960X/Xeon na S2011 na płycie SR-X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielhinz Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Wiesz jak tam nie masz co robić z kasą to możesz mi podesłać ;P Według mnie się opłaca ale po co? To pod jakiś serwer lub coś bo na co dzień grając tylko w gry to się będzie marnować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pastek Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Też mi się tak wydaje. Przecież wystarczy taki komputer za 5 tysi a jak coś wysiada to kupujes nowe i jest git. Na takim kompie przecie gry bd działać na max obrotach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
† Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Aha, dzięki za wyjaśnienie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velociraptorus Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Poza tym 6X2GB to nie jest 16GB... Zależy do czego to ma być bo ten komputer to bardziej stacja robocza niż komputer do grania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.