Lionwoj Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witam Jakim programem nagrać w dobrej jakości powtórkę WOT, próbowałem nagrywać fraps ale jakaś strasznie słaba jakość mi wyszła:( Z góry dzięki za pomoc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek602 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 1. Auto Screen Recorder 2.Camstudio 3.Playclaw 4.Bandicam Mój profil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oban19 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ja nagrywam Frapsem (cracked) i nie mam żadnych problemów z jakościa |ExModerator World of Tanks| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lionwoj Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 oban jakie masz ustawienia? bo ja nagrałem to jakość jak 10lat temu-.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Wlacz sobie w opcjach nagrywaj powtorke z bitwy i juz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanPikuss Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Najlepiej : 1. Auto Screen Recorder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lionwoj Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Nagrywanie z Wot mam włączone tylko chciałbym nagrać taką powtórkę i np dać na YT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jezeli tak to frapsem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oban19 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Może masz kartę graficzną do "dupy" i się po prostu nie wyrabia |ExModerator World of Tanks| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lionwoj Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 kartę mam 512 GeForce GTS 450 Więc chyba to nie przez nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Darek4 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 No..Polecę ci Frapsa bo to najprostszy program. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 No..Polecę ci Frapsa bo to najprostszy program. Ale na frapsie ma slaba jakosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.