Skocz do zawartości

Rybki, pytania

StoneKnight

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć.

Mam pytanie, jakie ryby/rybę polecacie do małego akwarium ( kula ) tak żeby maks 3 ryby lub 1 , tak żeby miały się dobrze w tym małym akwarium,

Akwarium - około 35 zł

A resztę wyposażenie ? i prosiłbym od razu z kosztami:P

Sorry ale niestety wgl się nie orientuje co trzeba i wgl;p lecz chciałbym sobie sprawić kilka rybek :D i do tego potrzebne wyposażenie;d

A co do rybek to najlepiej żeby były w każdym sklepie zoologicznym i robiły wrażenie, tzn ładne i jaskrawe;p

nieregulaminowa sygna

Też bym raczej wybrał 32 litry bo chyba do kuli nie kupię grzałki , filtra a do kwadraciaka kupi;p a chyba ryby będę dłużej żyły w takim akwarium.

@ Danielhinz, jakie rybki polecasz do takiego akwarium 32 l ?

1.) Jaka jest cena akwarium 32 litry ?

2.) Cena najtańszej grzałki i filtra ?

W 100 zł się nie zmieszczę ?:

nieregulaminowa sygna

Jeszcze taka mała propozycja. Nie wiem czy to coś pomagało ale dobrze jest najpierw wodę wygotować i odstawić na całą noc a potem do akwarium wlać. Chodzi o to aby było jak najmniej chloru itp. Dobrze by było jak byś miał żywe roślinki w akwarium.

tutaj masz całkiem fajne akwarium z pełnym zestawem.

http://allegro.pl/akwarium-30l-profil-full-wypos-tlo-pokarm-gratisy-i2631330469.html

co do ryb to ci zbytnio nie pomogę bo inne można mieć w 30l a inne w 64l powiem ci jakie ja mniej więcej miałem

2 skalary, 2 albo 3 kirysy do tego 2 glonojady reszty nie pamiętam.

Ale jak do 30l to raczej drobne ryby kup. No i małego glonojada

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Rybki, pytania   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...