zamielak15 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Hej Chodzi mi mianowicie o to Słyszałem że przez moda od Kamera można teleportować kogoś do siebie mianowicie Mam kolegę w PT jestem na mapie od 150 on ma 145 a chce go teleportować tam Tu zachodzi moje pytanie jak dokonać takowej teleportacji ;x Proszę o instrukcje z ss'ami gdyż zupełne zapewne nie zakapuje ;x Odnośnik do komentarza
KaRRamb4 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Z tego co wiem, nie ma takiej opcji. Pomogłem? Daj LIKE Odnośnik do komentarza
Exíle Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Wiesz jak to jest dowodzenie? W dowodzeniu na P masz funkcję teleportowania, tak jakbyś dawał HP, wartość ataku, czas trwania, chyba wiesz jak to zrobić. Na kamermodzie musisz mieć dowodzenie na M żeby móc już się teleportować, nie na każdej mapie to działa. Odnośnik do komentarza
zamielak15 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Więc do tego nie trzeba kamer moda? czy trzeba? Odnośnik do komentarza
Exíle Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 No potrzeba, bo nie potrzebujesz dowodzenia na P aby się teleportować. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.