Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak stac sie lepszym ?

arekbezio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chcialem sie zapytac co musze po kolei zrobic aby byc lepszym w grze darkorbit ok wiec mam narazie

-6 LF-2

-2 LF-3

-8 SG3N-B01

-Statek Goliath design enforcer

Podalem tylko te rzeczy ktore sa cos warte ... Prosze powiedzcie mi na czym sie teraz skupic ;) Jak na to zarobic itp ;P

Pozdrawiam ;)

Lubie to

Opublikowano

Jak nie chcesz bocic to zbieraj sam uri lub zrób przelew proste. A tak poza tym to możesz z takimi pytaniami na forum DO.

Opublikowano

Albo bot albo przelew w przciwnym razie będziesz zbierał uri latami a i tak nie będziesz miał wszystkiego,a jak nie masz zamiaru bocić to zapraszam na oficjalne forum DO.

bugpointblack.png

Opublikowano

Siemka chcialem sie zapytac co musze po kolei zrobic aby byc lepszym w grze darkorbit ok wiec mam narazie

-6 LF-2

-2 LF-3

-8 SG3N-B01

-Statek Goliath design enforcer

Podalem tylko te rzeczy ktore sa cos warte ... Prosze powiedzcie mi na czym sie teraz skupic ;) Jak na to zarobic itp ;P

Pozdrawiam ;)

Z tego co widzę to nic właściwie nie masz... ta gra bez bocenia dawno straciła sens a jeśli chcesz iść w przelewy to by dorobić się nawet starego FE wydasz kilka tysięcy złotych a to przecież chore o.O Moja propozycja jest taka byś jednak odpalił na jeden dzień triala IBota a na kolejny KBota i zbierał na niewidzce ile się da ( najlepiej odpalić wieczorem by zbierał jeden bot non-stop dwie noce) , następnie pozostaje darmowa godzinka dziennie PBDO-BOT a i tak w tą godzinę nazbiera Ci więcej urki niż ręcznie... sorki to nie nasza wina że BP tak zrypało tą grę

Opublikowano

Jeśli nie chcesz bocić to zapraszamy na główne forum darkorbit, tam pytaj się o takie sprawy:)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Z tego co widzę to nic właściwie nie masz... ta gra bez bocenia dawno straciła sens a jeśli chcesz iść w przelewy to by dorobić się nawet starego FE wydasz kilka tysięcy złotych a to przecież chore o.O Moja propozycja jest taka byś jednak odpalił na jeden dzień triala IBota a na kolejny KBota i zbierał na niewidzce ile się da ( najlepiej odpalić wieczorem by zbierał jeden bot non-stop dwie noce) , następnie pozostaje darmowa godzinka dziennie PBDO-BOT a i tak w tą godzinę nazbiera Ci więcej urki niż ręcznie... sorki to nie nasza wina że BP tak zrypało tą grę

Lub w ostatecznosci BoxyBot mi zbiera od 7 do 14 z 15k uri i 100 energi . Bez podwajaczy itp .

175001456602037225492.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...