Skocz do zawartości

[Pytanie] Jak stac sie lepszym ?

arekbezio

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka chcialem sie zapytac co musze po kolei zrobic aby byc lepszym w grze darkorbit ok wiec mam narazie

-6 LF-2

-2 LF-3

-8 SG3N-B01

-Statek Goliath design enforcer

Podalem tylko te rzeczy ktore sa cos warte ... Prosze powiedzcie mi na czym sie teraz skupic ;) Jak na to zarobic itp ;P

Pozdrawiam ;)

Z tego co widzę to nic właściwie nie masz... ta gra bez bocenia dawno straciła sens a jeśli chcesz iść w przelewy to by dorobić się nawet starego FE wydasz kilka tysięcy złotych a to przecież chore o.O Moja propozycja jest taka byś jednak odpalił na jeden dzień triala IBota a na kolejny KBota i zbierał na niewidzce ile się da ( najlepiej odpalić wieczorem by zbierał jeden bot non-stop dwie noce) , następnie pozostaje darmowa godzinka dziennie PBDO-BOT a i tak w tą godzinę nazbiera Ci więcej urki niż ręcznie... sorki to nie nasza wina że BP tak zrypało tą grę

Z tego co widzę to nic właściwie nie masz... ta gra bez bocenia dawno straciła sens a jeśli chcesz iść w przelewy to by dorobić się nawet starego FE wydasz kilka tysięcy złotych a to przecież chore o.O Moja propozycja jest taka byś jednak odpalił na jeden dzień triala IBota a na kolejny KBota i zbierał na niewidzce ile się da ( najlepiej odpalić wieczorem by zbierał jeden bot non-stop dwie noce) , następnie pozostaje darmowa godzinka dziennie PBDO-BOT a i tak w tą godzinę nazbiera Ci więcej urki niż ręcznie... sorki to nie nasza wina że BP tak zrypało tą grę

Lub w ostatecznosci BoxyBot mi zbiera od 7 do 14 z 15k uri i 100 energi . Bez podwajaczy itp .

175001456602037225492.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie] Jak stac sie lepszym ?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...