arekbezio Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Siemka chcialem sie zapytac co musze po kolei zrobic aby byc lepszym w grze darkorbit ok wiec mam narazie -6 LF-2 -2 LF-3 -8 SG3N-B01 -Statek Goliath design enforcer Podalem tylko te rzeczy ktore sa cos warte ... Prosze powiedzcie mi na czym sie teraz skupic Jak na to zarobic itp ;P Pozdrawiam Lubie to Odnośnik do komentarza
Gość Pan Szymek Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Stara FE. Odnośnik do komentarza
beblok Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Dużo bocić i kupować co najlepsze,ot cała filozofia. Odnośnik do komentarza
arekbezio Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Dodam ze mam 12 lvl i prawie 30 k uri oraz nie mam zamiaru bocic :P dam rade jakos stac sie lepszym ? Lubie to Odnośnik do komentarza
Desret Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Licytuj na handlu designy, dodatki Odnośnik do komentarza
ZaklinaczDeszcz Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Zrobić przelew ?? Ludzie litości, kiedyś nie było takich for i każdy sam się dowiadywał co i jak, a odpowiedz na pytanie brzmi : zbieraj uri. Odnośnik do komentarza
arekbezio Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 dodatki i designy juz mam Lubie to Odnośnik do komentarza
Maqrs Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Jak nie chcesz bocic to zbieraj sam uri lub zrób przelew proste. A tak poza tym to możesz z takimi pytaniami na forum DO. Odnośnik do komentarza
beblok Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Albo bot albo przelew w przciwnym razie będziesz zbierał uri latami a i tak nie będziesz miał wszystkiego,a jak nie masz zamiaru bocić to zapraszam na oficjalne forum DO. Odnośnik do komentarza
arekbezio Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Dzieki wam za pomoc Coming: Od podziękowań służy przycisk lubię to. Lubie to Odnośnik do komentarza
Killer1918 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jeśli nie chcesz bocić to znajdź dobry klan i lataj na kubiki, kryśki. Odnośnik do komentarza
ingbank Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Siemka chcialem sie zapytac co musze po kolei zrobic aby byc lepszym w grze darkorbit ok wiec mam narazie -6 LF-2 -2 LF-3 -8 SG3N-B01 -Statek Goliath design enforcer Podalem tylko te rzeczy ktore sa cos warte ... Prosze powiedzcie mi na czym sie teraz skupic Jak na to zarobic itp ;P Pozdrawiam Z tego co widzę to nic właściwie nie masz... ta gra bez bocenia dawno straciła sens a jeśli chcesz iść w przelewy to by dorobić się nawet starego FE wydasz kilka tysięcy złotych a to przecież chore Moja propozycja jest taka byś jednak odpalił na jeden dzień triala IBota a na kolejny KBota i zbierał na niewidzce ile się da ( najlepiej odpalić wieczorem by zbierał jeden bot non-stop dwie noce) , następnie pozostaje darmowa godzinka dziennie PBDO-BOT a i tak w tą godzinę nazbiera Ci więcej urki niż ręcznie... sorki to nie nasza wina że BP tak zrypało tą grę Odnośnik do komentarza
MedykMatyk Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jeśli nie chcesz bocić to zapraszamy na główne forum darkorbit, tam pytaj się o takie sprawy:) Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D Odnośnik do komentarza
xxXGAJOSXxx Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Z tego co widzę to nic właściwie nie masz... ta gra bez bocenia dawno straciła sens a jeśli chcesz iść w przelewy to by dorobić się nawet starego FE wydasz kilka tysięcy złotych a to przecież chore Moja propozycja jest taka byś jednak odpalił na jeden dzień triala IBota a na kolejny KBota i zbierał na niewidzce ile się da ( najlepiej odpalić wieczorem by zbierał jeden bot non-stop dwie noce) , następnie pozostaje darmowa godzinka dziennie PBDO-BOT a i tak w tą godzinę nazbiera Ci więcej urki niż ręcznie... sorki to nie nasza wina że BP tak zrypało tą grę Lub w ostatecznosci BoxyBot mi zbiera od 7 do 14 z 15k uri i 100 energi . Bez podwajaczy itp . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.