Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]v. 0.8 wchodzi 27.09.12

railroad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualizacja 0.8 wchodzi jutro tj. 27.09.12. Prace konserwacyjne związane z wprowadzeniem nowej wersji zostaną rozpoczęte 27 września o godzinie 5:00, a zostaną zakończone o godzinie 13:00. Info dla tych, którzy jeszcze nie wiedzą. Przynajmniej tak pisze na stronce ;) Dowód:

akt.png

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Hurra !! :D

Myślałem, że dłużej sobie poczekamy. Dzięki za info.

Ostatnio kontaktu nie mam z netem ;D Teraz tak fartownie wbiłem przez tel.

Pozdrawiam!!

x

Opublikowano

@UP: czynna, przed chwila sprawdzałem. Myślę że wyłączą od 5 rano jutro, jak będą wprowadzać v.0.8.

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Noo nareszcie,myślałem ,że jeszcze 3 testy zrobią :D

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

@UP

Noo nareszcie,myślałem ,że jeszcze 3 testy zrobią :D

Napisałem wyraźnie testy a nie test...

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Główne zmiany:

Nowe pojazdy:

• Nowa gałąź sowieckich niszczycieli czołgów:
    • SU-100m-1
    • SU-101 (Uralmash-1)
    • SU-122-54
    • Obiekt 263

[*]Nowy brytyjski czołg premium: Matilda Black Prince.

Nowe osiągnięcia:

• Medale analogiczne do medalu Boeltera: medal Radleya-Waltersa (8-9 zniszczonych pojazdów) i medal Poola (10-14 zniszczonych pojazdów).
  • Medale analogiczne do medalu Billote?a: medal Bruna (3-4 zniszczone maszyny) i medal Tarzaia (5 lub więcej).
  • Medale analogiczne do medalu Burdy: medal Pasucciego (3 działa samobieżne), medal Dumitra (4 działa samobieżne).
  • Medale analogiczne od medalu Oskina: medal Laschvesligho (2 zniszczone maszyny), medal Nicholasa (4 lub więcej zniszczonych maszyn).
  • Medal Laglanda: zniszczenie 4 lub więcej wrogich maszyn, które zdobywają bazę (nie muszą znajdować się na terenie bazy w tym samym czasie).
  • Medal Bombardera: medal przyznawany za zniszczenie 2 lub więcej pojazdów jednym strzałem.
  • Medal Patrol Duty: Pomóż swojemu zespołowi uszkodzić co najmniej 6 pojazdów przez ich wykrycie. Jeżeli dwóch lub więcej graczy posiada taką samą ilość wykrytych i zniszczonych pojazdów, lub jeżeli dwóch graczy lub więcej wykryje taką samą liczbę pojazdów, to osiągnięcie zostaje przyznane graczowi, który zdobył w bitwie najwięcej doświadczenia.
  • Medal Tomado Yoshioa: przyznany graczowi, który zniszczy 3 lub więcej działa samobieżne prowadząc czołg lekki, który był o minimum dwa tiery niżej w drzewku rozwoju, niż zniszczone działa samobieżne. Gracz musi przeżyć bitwę, aby otrzymać ten medal.Brothers in Arms: Każdy członek plutonu musi zniszczyć co najmniej 3 wrogie pojazdy i przeżyć. Osiągnięcie zostaje przyznane wszystkim członkom plutonu.

Mechanika gry:

• Nowa fizyka: pojazdy będę teraz w stanie spadać z klifów, tonąć w rzekach i być przepychane przez inne maszyny.
  • Zmiana systemu kamuflażu:
  • Wszystkie kamuflaże zakupione do dnia wprowadzenia aktualizacji zostaną sprzedane po cenie zakupu.
  • Każdy czołg będzie posiadał maksymalnie 3 kamuflaże, które można kupić oddzielnie, po jednym na każdy typ mapy (letnie, zimowe, pustynne). Kamuflaż będzie aktywowany tylko na odpowiedniej mapie. W razie braku kamuflażu odpowiedniego typu, żaden kamuflaż nie będzie stosowany.
  • Posiadanie aktywnego kamuflażu daje 5% bonusu do kamuflażu pojazdu.
  • Dodano możliwość wyłączenia trybów ?boju spotkaniowego? i ?szturmu? z mechanizmu losującego. Opcja ta jest dostępna w ustawieniach.
  • Zmieniono sposób działa skrótów, dodano również nowe komendy. Komendy będą dostępne w kółku komend, który będzie wyglądał podobnie do tego znajdującego się na obrazku poniżej (wczesna wersja rozwojowa):

Opublikowano

# up

"... dodano również nowe komendy. Komendy będą dostępne w kółku komend, który będzie wyglądał podobnie do tego znajdującego się na obrazku poniżej (wczesna wersja rozwojowa): ... "

znajdującego się na obrazku poniżej ... hmm ... ciekawe !

nie musiałeś teog kopiować, każdy kto gra w WoT'a wchodzi od czasu do czasu na stronke i tam wszystko pisze

Opublikowano

czekajcie tu możemy pogadac bo poco nowe tematu tu roblemy co do instalacji piszemy moze lub pytania bo poco forum śmiecic bo mi 1 raz nie pobrała sie gra dobrze i sie nie odpalało

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...