Kayashi Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Mam pytanie,stracilem 3 zycia w wrotach alfa i czy da sie cos z tym zrobic czy znowu musze je skladac na nowo ? Odnośnik do komentarza
Gość Pan Szymek Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Napisz do supportu: "Jestem debilem, dacie mi wrota? P.S. Używałem bota". A wrota powinny stać na następny dzień na bazie. Odnośnik do komentarza
Kayashi Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 bez szyderstwa,.niue kazdy gra 100 lat zeby wszystko wiedziec Odnośnik do komentarza
Desret Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Musisz je złożyć od nowa Odnośnik do komentarza
ZaklinaczDeszcz Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Napisz do supportu, że straciłeś wrota Do takich rzeczy służy oficjalne forum. Odnośnik do komentarza
Kayashi Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 dziekuje za odpowiedzi Odnośnik do komentarza
anony321 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Napisz supportowi że miałeś lagi i straciłeś wrota powinni oddać Odnośnik do komentarza
Kacapek Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 24h po stracie wrót piszesz do nich ticketa "Dnia xxx straciłem ostatnie życie we wrotach xxx na alienach xxx. 2 poprzednie życia straciłem przez moją nieuwagę ale ostatnie było tylko i wyłącznie winą lagów w grze. bla bla bla. Bardzo bym prosił o zwrot życia we wrotach." (na necie są wzory takich pism) i powinni ci oddać. Mi bot raz stracił wszystkie życia, napisałem do nich i bez problemu oddali. reklama Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.