Skocz do zawartości

[Pytanie] leave

SzukamMame

Rekomendowane odpowiedzi

siemka

gralem sobie mecz ale niestety musialem pojsc na afka i jak przyszem cso tam pisalo zeby odnowic polaczenie i odrazu mnie do

tabeli wynikow przerzucilo ;p i 0 ip i 0 expa i pisze leave ;/

i potem weszlem w historei gier pisze leave

i czy tera pytanko -.-

czy jak sie wyloguje to dostane dezercjie ?

nie chce dezercji bo od 1 sie zacznie bo potem znowu bedzie taki przypadek i kupa bedzie a nie che bana i to nowe konot wiec chce zeby bylo jakies fajne xD

Sadzić, Palić, Zalegalizować !!

wszedłem* jak już...

napisałeś wszystko w jednej kupie i to jest mało zrozumiałe...

Chodzi Ci o to czy za wylogowanie dostaniesz dezercje? jeśli o to to tak , dostaniesz .

DING 800 postów Postmaker <3

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Jak już zaliczyło ci leava w histori gier to nie dostaniesz bana, po prostu nikt Cię nie zraportował i wyfarciłeś.

@up jeśli chodzi Ci o bany to tak

sustain- dlugie utrzymywanie sie na linii. Jeden z najlepsych sustainow ma np. Vlad

taunt- prowokacja, bardzo silne CC. Zmusza przeciwnika do atakowania nas, a takze podazania za nami w razie odsuniecia sie z zasiegu ataku przeciwnika. Nie pozwala uzywac skilli. Najdluzszego taunta w grze ma Rammus (3 sekundy)

Jak już zaliczyło ci leava w histori gier to nie dostaniesz bana, po prostu nikt Cię nie zraportował i wyfarciłeś.

@up jeśli chodzi Ci o bany to tak

Co ty pierdolisz ?

Jeśli wyjdziesz z gry i nie wrócisz to zawsze (nie ważne czy cie zreportowali czy nie) będzie pisało przy tej grze w historii "Leave".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie] leave   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...