syriusz118 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witam mam problem ze sformatowaniem dysku C z zainstalowanym Win XP nie posiadam płyty do win xp proszę o pomoc jakiś program czy coś Regulamin sygnatur I Node.js Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 windows , dowolna instalka na CD, albo linux dowolny dysk Live CD , ściągniesz wszędzie np Ubuntu If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syriusz118 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 ?" A jakiś program ? Regulamin sygnatur I Node.js Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 bo przecież NIE MOŻNA FORMATOWAĆ PARTYCJI SYSTEMOWEJ czyli musisz z cdrom odpalić formatowanie jesli to zrobisz nie uruchomisz żadnego systemu potem If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syriusz118 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ale ja mam Win 7 i Win XP Regulamin sygnatur I Node.js Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 no to co i tak nie uruchomisz żadnego systemu operacyjnego po formatowaniu C If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syriusz118 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Dlaczego XP mam na C a Win7 mam na D Regulamin sygnatur I Node.js Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 nie mój problem dlaczego ale to jest WINDOWS i tak ma być i będzie bo tak zrobiono zresztą na głupie pytanie nie ma lepszej odpowiedzi, najprostszej odpowiedzi jak ta If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syriusz118 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ok czyli co mam zrobić bo chce tylko usunąć xp a 7 zostawić Regulamin sygnatur I Node.js Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 skasować nie potrzebujesz instrukcji jak to zrobić czasem ?? If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syriusz118 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Co skasować ? wszystko z dysku C ? Regulamin sygnatur I Node.js Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk. Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 jezeli chcesz usunac XP to musisz wlozyc plytke zbotowac ja, dochodzisz do wyboru partycji. zaznaczasz D i formatujesz. nastepnie reset kompa i chyba powinno dzialac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpotlineMT2 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Hmm do samego sformatowania dysku wystarczy Ci wiersz poleceń, lecz później nie będziesz miał jaki system włączyć. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.