Grucha Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 ktos tam gra i boci? ja próbuję ibotem i przy włączaniu hackshielda (kiedy pyta mnie o zgoda bla bla) widze ze wywala mi w tym okienku cmd jakies errory o javie ;/( a mam i jave 64 i 32bit) no i na dodatek potem te okienko znika, wiec nie moge odczytac ip do r_iphs... i zawsze jakis problem do launchera potem jest dodam ze przy edytowaniu pk2 ( ipinput) ludzie pokazywali screeny majac 1/2 linijki do usuniecia a ja mam ich 13... POMOCY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NonkaPL Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Ja tammmm gram ;33 i chętnie pogram z Polakieem ! ;d *ale takim fajnym* Dajj swój nick ;33 na Pv może być ;pp o ile aby napewno mówimy o tym samym extreme silkroad R ; dd Ania ;3 *_* Who said that? *_* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.