Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.3.2] [NP] [24/7] [FB] [Dedyk] DiamondMines

Toshek_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa serwera: DiamondMines

Wersja: 1.3.2

Ilość slotów: 20

Premium: Nie

Nether: Tak

Rodzaj serwera: Freebuild

Adres IP: 188.165.243.109:25066

Potwory: Tak

Opis serwera:

Serwer prawie jest ukończony, nie zrobiliśmy jeszcze centrum handlowego : D . Posiadamy dwa eventy, parkour i strzelanie do celu. Możecie u nas także założyć gildie. Nie jest to plugin factions. Po prostu, jeśli ktoś chce ją założyć, musi poinformować o tym administracje, a wtedy dostanie cuboida. Co do działek... są one darmowe, lecz można wybudować się poza miastem.

2wmqo89.png

11bkwhz.png

jky2w0.png

v6hri9.png

Opublikowano

NIE POLECAM !!!!!!

Admin 13lat , robi na działkach kutasy graczom , Gdy zwróci mu się uwagę o zachowaniu to wyprasza z serwera.Notoryczne podpalanie graczy/działek.24/7 robienie kutasów....

PS:Mapa z Neta ...

Opublikowano

Polecam Serwer !! Zapraszamy

NIE POLECAM !!!!!!

Admin 13lat , robi na działkach kutasy graczom , Gdy zwróci mu się uwagę o zachowaniu to wyprasza z serwera.Notoryczne podpalanie graczy/działek.24/7 robienie kutasów....

PS:Mapa z Neta ...

Admin Nie Robi kutasów na dzialkach ani niepodpala działek ..
Opublikowano

Polecam Serwer !! Zapraszamy

Admin Nie Robi kutasów na dzialkach ani niepodpala działek ..

Teraz kurwa dobre .... gralem tam 24h ponad i widzialem co sie tam dzieje i nie raz sie klocilem z adminem ...

Opublikowano

Taaaa... mapa z neta, skądś to znam. Wybacz, ale z tego co pamiętam to pisałem informacje dotyczące serwera. Wszystkich nowych graczy proszę o PRZECZYTANIE informacji. O ile dobrze zapamiętałem, jeden z punktów ująłem tak: ''Mapa na serwer została pobrana więc proszę nie wszczynać jakichkolwiek kłótni''. Co do działek. Zrobiłem tak zwane ''kutasy'' na jednej działce, z czego nikomu to nie przeszkadzało, nikomu prócz Ciebie, który jako jedyny rozpocząłeś awanturę, a z resztą potem te ''budowle'' i tak zostały usunięte... Zrobiłem takie coś jeden, jedyny raz. Za drugim nie mam pojęcia kto stał, ponieważ nie było mnie wtedy na serwerze. Wracając do kłótni, kiedy w końcu doszliśmy do porozumienia, Ty nagle piszesz w komentarzach, że dalej coś takiego występuje, OMG. Możesz mi to jakoś racjonalnie wytłumaczyć ?

Zapomniałbym, skakałem po płytce naciskowej, czy to też należy do przestępstw ?

Albo z resztą, może logi ? Nie przypominam sobie aby przy zwróceniu mi uwagi wypraszałem kogoś z serwera, podpalałem graczy i działki. Chociaż... tak, sprawdzałem czy na działkach rozprzestrzenia się ogień, który potem zagasiłem nie robiąc przy tym żadnych szkód oraz wsadziłem jednego z graczy na WŁASNE ŻYCZENIE pod dispenser, który strzelał fireballami.

To tyle, co miałem do powiedzenia w tej sprawie.

Opublikowano

gowno a nie serwer admina nie ma nic sie nie interesuje serwerem gracze nie mili itp -,-

Opublikowano

Kilka godzin temu musiałem wyłączyć serwer ponieważ zwiększałem sloty, ale niechcący kliknąłem inną opcję, co spowodowało skasowanie wszystkich pluginów D: . Musiałem je wgrywać od nowa co zajęło mi trochę czasu.

Notrom, bez obrazy, ale wolałbym trochę bardziej kreatywne budowle.

Opublikowano

Serwer już działa. Co do gildii, to nie będzie pluginu factions. Każdy kto będzie chciał stworzyć gildie, najpierw musi ją wybudować, a następnie dostanie na nią cuboida (oczywiście po uzbieraniu odpowiedniej ilości pieniędzy).

Opublikowano

Taaak... znowu problemy techniczne, tym razem nie z mojego powodu, a hostingu ;_; Podobno nie mogę połączyć się z maszyną. Serwer zostanie włączony jeśli takowe problemy znikną. Z góry przepraszam.

Opublikowano

Dobra, rekrutacje uważam za otwartą, jeśli ktoś chce zostać budowniczym, proszę składać podania pod tematem. Nie przyjmuje podań bezpośrednio na serwerze. Kwalifikuje jedynie osoby, które umieją budować na ZWYKŁYCH texturkach. Wymagany wiek to minimum 12 lat. Prosiłbym także o screeny budowli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...