Skocz do zawartości

[1.3.2] [NP] [24/7] [FB] [Dedyk] DiamondMines

Toshek_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Nazwa serwera: DiamondMines

Wersja: 1.3.2

Ilość slotów: 20

Premium: Nie

Nether: Tak

Rodzaj serwera: Freebuild

Adres IP: 188.165.243.109:25066

Potwory: Tak

Opis serwera:

Serwer prawie jest ukończony, nie zrobiliśmy jeszcze centrum handlowego : D . Posiadamy dwa eventy, parkour i strzelanie do celu. Możecie u nas także założyć gildie. Nie jest to plugin factions. Po prostu, jeśli ktoś chce ją założyć, musi poinformować o tym administracje, a wtedy dostanie cuboida. Co do działek... są one darmowe, lecz można wybudować się poza miastem.

2wmqo89.png

11bkwhz.png

jky2w0.png

v6hri9.png

Taaaa... mapa z neta, skądś to znam. Wybacz, ale z tego co pamiętam to pisałem informacje dotyczące serwera. Wszystkich nowych graczy proszę o PRZECZYTANIE informacji. O ile dobrze zapamiętałem, jeden z punktów ująłem tak: ''Mapa na serwer została pobrana więc proszę nie wszczynać jakichkolwiek kłótni''. Co do działek. Zrobiłem tak zwane ''kutasy'' na jednej działce, z czego nikomu to nie przeszkadzało, nikomu prócz Ciebie, który jako jedyny rozpocząłeś awanturę, a z resztą potem te ''budowle'' i tak zostały usunięte... Zrobiłem takie coś jeden, jedyny raz. Za drugim nie mam pojęcia kto stał, ponieważ nie było mnie wtedy na serwerze. Wracając do kłótni, kiedy w końcu doszliśmy do porozumienia, Ty nagle piszesz w komentarzach, że dalej coś takiego występuje, OMG. Możesz mi to jakoś racjonalnie wytłumaczyć ?

Zapomniałbym, skakałem po płytce naciskowej, czy to też należy do przestępstw ?

Albo z resztą, może logi ? Nie przypominam sobie aby przy zwróceniu mi uwagi wypraszałem kogoś z serwera, podpalałem graczy i działki. Chociaż... tak, sprawdzałem czy na działkach rozprzestrzenia się ogień, który potem zagasiłem nie robiąc przy tym żadnych szkód oraz wsadziłem jednego z graczy na WŁASNE ŻYCZENIE pod dispenser, który strzelał fireballami.

To tyle, co miałem do powiedzenia w tej sprawie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [1.3.2] [NP] [24/7] [FB] [Dedyk] DiamondMines   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...