Toshek_PL Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nazwa serwera: DiamondMines Wersja: 1.3.2 Ilość slotów: 20 Premium: Nie Nether: Tak Rodzaj serwera: Freebuild Adres IP: 188.165.243.109:25066 Potwory: Tak Opis serwera: Serwer prawie jest ukończony, nie zrobiliśmy jeszcze centrum handlowego : D . Posiadamy dwa eventy, parkour i strzelanie do celu. Możecie u nas także założyć gildie. Nie jest to plugin factions. Po prostu, jeśli ktoś chce ją założyć, musi poinformować o tym administracje, a wtedy dostanie cuboida. Co do działek... są one darmowe, lecz można wybudować się poza miastem. Odnośnik do komentarza
Toshek_PL Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Odświeżam Odnośnik do komentarza
Toshek_PL Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Odświeżam Odnośnik do komentarza
Toshek_PL Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Odświeżam Odnośnik do komentarza
Toshek_PL Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Odświeżam Odnośnik do komentarza
TheProsekPL Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Wbijac na ten serwer jest zajebisty chociarz nie ma /warp tartak ani /warp las !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza
PsychicznyGosc Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 NIE POLECAM !!!!!! Admin 13lat , robi na działkach kutasy graczom , Gdy zwróci mu się uwagę o zachowaniu to wyprasza z serwera.Notoryczne podpalanie graczy/działek.24/7 robienie kutasów.... PS:Mapa z Neta ... Odnośnik do komentarza
kici12345 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Polecam Serwer !! Zapraszamy NIE POLECAM !!!!!! Admin 13lat , robi na działkach kutasy graczom , Gdy zwróci mu się uwagę o zachowaniu to wyprasza z serwera.Notoryczne podpalanie graczy/działek.24/7 robienie kutasów.... PS:Mapa z Neta ... Admin Nie Robi kutasów na dzialkach ani niepodpala działek .. Odnośnik do komentarza
PsychicznyGosc Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Polecam Serwer !! Zapraszamy Admin Nie Robi kutasów na dzialkach ani niepodpala działek .. Teraz kurwa dobre .... gralem tam 24h ponad i widzialem co sie tam dzieje i nie raz sie klocilem z adminem ... Odnośnik do komentarza
enea Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 PRO SERVER POLECAM DEZIP Odnośnik do komentarza
Toshek_PL Opublikowano 5 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Taaaa... mapa z neta, skądś to znam. Wybacz, ale z tego co pamiętam to pisałem informacje dotyczące serwera. Wszystkich nowych graczy proszę o PRZECZYTANIE informacji. O ile dobrze zapamiętałem, jeden z punktów ująłem tak: ''Mapa na serwer została pobrana więc proszę nie wszczynać jakichkolwiek kłótni''. Co do działek. Zrobiłem tak zwane ''kutasy'' na jednej działce, z czego nikomu to nie przeszkadzało, nikomu prócz Ciebie, który jako jedyny rozpocząłeś awanturę, a z resztą potem te ''budowle'' i tak zostały usunięte... Zrobiłem takie coś jeden, jedyny raz. Za drugim nie mam pojęcia kto stał, ponieważ nie było mnie wtedy na serwerze. Wracając do kłótni, kiedy w końcu doszliśmy do porozumienia, Ty nagle piszesz w komentarzach, że dalej coś takiego występuje, OMG. Możesz mi to jakoś racjonalnie wytłumaczyć ? Zapomniałbym, skakałem po płytce naciskowej, czy to też należy do przestępstw ? Albo z resztą, może logi ? Nie przypominam sobie aby przy zwróceniu mi uwagi wypraszałem kogoś z serwera, podpalałem graczy i działki. Chociaż... tak, sprawdzałem czy na działkach rozprzestrzenia się ogień, który potem zagasiłem nie robiąc przy tym żadnych szkód oraz wsadziłem jednego z graczy na WŁASNE ŻYCZENIE pod dispenser, który strzelał fireballami. To tyle, co miałem do powiedzenia w tej sprawie. Odnośnik do komentarza
Onid Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 gowno a nie serwer admina nie ma nic sie nie interesuje serwerem gracze nie mili itp -,- Odnośnik do komentarza
Toshek_PL Opublikowano 6 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Onid, ile grałeś na serwerze ? 10 minut ? 15 ? Bo nie wydaje mi się, żeby admin był 24/7 na serwerze . Odnośnik do komentarza
Toshek_PL Opublikowano 7 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Odświeżam Odnośnik do komentarza
ShoTTeR99PL Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Serwer off :X Odnośnik do komentarza
Profesionals Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Zaraz wbije i edit Serwer off ? dlaczego ? Pomogłem daj + Odnośnik do komentarza
Notrom Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/600/20121007114047.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/812/20121007114058.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/571/20121007114110.png/ Odnośnik do komentarza
Toshek_PL Opublikowano 7 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Kilka godzin temu musiałem wyłączyć serwer ponieważ zwiększałem sloty, ale niechcący kliknąłem inną opcję, co spowodowało skasowanie wszystkich pluginów D: . Musiałem je wgrywać od nowa co zajęło mi trochę czasu. Notrom, bez obrazy, ale wolałbym trochę bardziej kreatywne budowle. Odnośnik do komentarza
PePee Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Spoko serwerek Odnośnik do komentarza
Toshek_PL Opublikowano 8 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Jutro przez parę godzin będzie trwać przerwa techniczna, muszę wgrać kilka pluginów i między innymi postaram się przywrócić gildie. Odnośnik do komentarza
Toshek_PL Opublikowano 9 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Serwer już działa. Co do gildii, to nie będzie pluginu factions. Każdy kto będzie chciał stworzyć gildie, najpierw musi ją wybudować, a następnie dostanie na nią cuboida (oczywiście po uzbieraniu odpowiedniej ilości pieniędzy). Odnośnik do komentarza
Toshek_PL Opublikowano 9 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Taaak... znowu problemy techniczne, tym razem nie z mojego powodu, a hostingu ;_; Podobno nie mogę połączyć się z maszyną. Serwer zostanie włączony jeśli takowe problemy znikną. Z góry przepraszam. Odnośnik do komentarza
Toshek_PL Opublikowano 11 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Dobra, rekrutacje uważam za otwartą, jeśli ktoś chce zostać budowniczym, proszę składać podania pod tematem. Nie przyjmuje podań bezpośrednio na serwerze. Kwalifikuje jedynie osoby, które umieją budować na ZWYKŁYCH texturkach. Wymagany wiek to minimum 12 lat. Prosiłbym także o screeny budowli. Odnośnik do komentarza
Rizzax Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Bardzo fajny server polecam. Odnośnik do komentarza
Toshek_PL Opublikowano 12 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Odświeżam, tak w ogóle, nie ma żadnych chętnych do dołączenia do administracji serwera ? : D Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.