Eryk. Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 siemka posiadam laptopa ASUSa. mam problem z internetem ale od początku: 1. po przez siec lokalna <kabel> dziala ladnie 2. przez wifi nie chu chu;D 3. jak odlacze kabel, to widzi mi moją sieć domową, ale nie moge się z nią połączyć. i tutaj pytanie dlaczego? nie sądze by to była wina portu 80 gdyż on jest do przegladarek. czy to może byc wina braku sterownikow? wchodze w panel sterowania> centrum sieci i udostepniania > zmien ustawienia karty sieciowej i tutaj mam wszedzie x przy kazdej z sieci. co moze byc nie tak ze widzi siec lecz nie moge sie z nia polaczyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 jak działa kabel nie działa wifi ( w sensie łaczy ale internet jest kablem ) jeśli na samym wif nie widzi sieci coś masz źle w konfiguracji albo hasło złe, usuń połaczenie If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk. Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 tzn przez kabel jest normalnie ok dziala, a jak odlacze to tylko widzi siec ale nie mozna sie z nia polaczyc nie wiem dlaczego. konfiguracji sieci czy karty sieciowej w laptopie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.