NoLuckJustSkill Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Dinnerbone postanowił wypowiedzieć się w pewnym wątku, dotyczącym coraz to nudniejszego systemu generowania powierzchni w grze. Coraz rzadziej możemy spotkać się z wysokimi górami, teren staje się coraz bardziej płaski, często zdarzy nam się pojawić na małej wysepce, otoczonej niekończącym się biomem oceanicznym. Dinnerbone potwierdził, że generator świata jest jedną z większych esencji Minecrafta i zapowiedział nam przełomową zmianę, czyli możliwość dostosowania generatora powierzchni według własnego widzimisię. Według niego, system losowego tworzenia otoczenia jest zbyt trudny do opanowania i trudno, żeby spełniał oczekiwania graczy, więc niech sami wybiorą czego chcą więcej, a czego mniej. W opcjach świata powinniśmy już niedługo zobaczyć więcej suwaków, opcji do wyboru ? takich, które powinny zadowolić nawet bardziej wymagających graczy. Opcja ta przyda się każdemu posiadaczowi gry, od przeciętnego wyjadacza chleba, do twórcy map przygodowych, więc zdecydowanie mamy na co czekać. Dostaliśmy także przekonanie, że dla zespołu Mojang, bardzo liczy się zdanie graczy informujących o każdej ciekawszej propozycji. zrodlo;craftsite.pl Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julian. Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Fajna wiadomość ;D, teraz nie będzie się szukać godzinami wymarzonego terenu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.uszer Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Po co napisałeś nowy temat skoro to samo napisałeś tutaj? http://www.mpcforum.pl/topic/702843-info-minecraft-14/page__st__120#entry5304503"][color=#00ff00]http://www.mpcforum.pl/topic/702843-info-minecraft-14/page__st__120#entry5304503 Przyda się ta nowa opcja, każdy będzie mógł mieć taki świat jaki chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoLuckJustSkill Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 @up Najpierw tutaj napisałem, tam napisałem po to, aby było, poza tym, czemu się interesujesz tym co pisze, skoro i tak miałem prawo do odświeżenia tematu? Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boy4538 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Widać dbają o opinię graczy i to czego chcą ich milusińscy :-P ciekawi mnie kiedy to się pojawi... ;-) //Zakaz umieszczanie reflinków w sygnie SsKoRpIoN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoLuckJustSkill Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Jestem w 90% pewny, że w updacie 1.4 ;D Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.