SiwS Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witajcie , kiedyś miałem taki plik , który po wklejeniu do clienta a następnie włączenie metina (oczywiście tego klienta) wyskakiwał komunikat , że "IP i porty zostały zapisane w notatniku" i w folderze z grą był notatnik a w nim IP i porty wszystkich CH. Czy ktoś może wie jak się nazywał owy plik ? Bo był to najszybszy sposób na uzyskanie IP oraz portów . Dzięki z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopes564 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 metin2mod.tk --> mod 2011 sf --> JAK DODAĆ SERWER Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiwS Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ale mi nie chodzi o Kamer moda , tylko o ten PLIK . Jeden Plik który pokazywał IP i porty ... -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wontrubka Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 proszę bardzo: http://metin2mod.tk/guide/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiwS Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Wontrubka , o to mi chodziło . Dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopes564 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Wontrubka , o to mi chodziło . Dzięki wielkie Ja pierdole... Powiedzcie mi, że z naszym narodem nie jest jeszcze tak źle... Przecież Ci kurwa podałem to samo co on... Idiotyzm Polaków wciąż mnie zaskakuje. Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xamizo Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ja pierdole... Powiedzcie mi, że z naszym narodem nie jest jeszcze tak źle... Przecież Ci kurwa podałem to samo co on... Idiotyzm Polaków wciąż mnie zaskakuje. Twój post jest jak najbardziej nie na miejscu. Nie dość, że całkowicie nie na temat, to do tego autor podziękował już za pomoc i wszelka dyskusja zbędna. Wontrubka , o to mi chodziło . Dzięki wielkie Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.