† Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Otóż ostatnio zakupiłem router Cisco X2000,lecz mam problem ze skonfigurowaniem go. W trakcie instalacji oprogramowania/konfiguracji wyskakuje błąd,że program nie widzi routera...ciekawe jak ._>? Drugie,że ten router miał mieć dobry sygnał a ma gorszy od 5 letniego routera?Wtf. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
† Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Help me,mby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Equener. Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Idź do punktu i się spytaj albo zadzwoń tam do nich, wszystko ci wyjaśnią ^_^ na plakietce jakieś na pewno jest numer i.t.p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 skąd wiesz że ma gorszy skoro nawet go nie skonfigurowałeś masz instrukcje obsługi , użyj jej If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
† Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
† Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Do zamknięcia. Sam sobie poradziłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.