insane555 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witam. Jest to kolejna aktualizacja programu do zmiany samochodów w grze. Download: http://www40.zippyshare.com/v/47805970/file.html Scan: https://www.virustotal.com/file/6ad563ae13f41bab93234aa9680cb9d73d21af970c14a0ac52a502e686e6592e/analysis/ INFO: 1. Wypakuj. 2. Uruchom Grę - zaloguj się - wejdź do gry. 3. Uruchom cheata, naciśnij F1 i wybierz samochód a następnie powróć do gry. 4. Wejdź do kryjówki i wyjdź z niej. 5. Ciesz się nowym samochodem. Ponowne naciśnięcie F1 wyłącza podmianę. 6. Dajesz LIKE. ZMIANY: "Mitsubishi Eclipse GS-T" (Ostatnia aktualizacja gry) "Lamborghini Diablo SV" "BMW M3 GTS" ** Automatic bypass anticheat ** Ochrona zapobiegająca wykrywanie naszego cheatu przed systemem EA włącza się automatycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WbijamPoHackaxD Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 napewno sie przyda, leci like "Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... " ~ Fokus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Darek4 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nie wiem czemu robię tak jak napisałeś i mi to nie działa! Nie ważne nie ryzykuję nigdy nie grałem na hackach i nie będę grał. Ale like leci za dobry Hack. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane555 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nie wiem czemu robię tak jak napisałeś i mi to nie działa! Nie ważne nie ryzykuję nigdy nie grałem na hackach i nie będę grał. Ale like leci za dobry Hack. Skąd wiesz że dobry skoro mówisz że nie będziesz grał na hackach? O kur.. daty nie zmieniłem w nazwie posta ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speeder3 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 plusik. guzgame.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxXSekuXxx Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 a mi auta nie zmienia ;;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.