reksususur Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witam , Potrzeba mi pomoc z Pluginami siedzialem ponad 2 Godziny i szukalem tematow Znalazlem tylko 2 Tematy zwiazane z Serwerem Dedykowanym ( Platnym Hostingiem ) Mam serwer z Minehard.pl I nie mam tam Folderu Plugins Zebym mogl wgrywac Pluginy . Patrzylem forum itp . i kazdy pisze zeby zrobic Folder. Zrobilem uplodowalem kilka Pluginow ale one nie dzialaja i 0 komend jest na serwer . ; / Chcialbym wgrac komendy Typu Sethome //set 0 Itp , Dac Cuboida na spawna . Moze ktos mi Pomoc z Pluginami i Komendami z Hostingu Minehard.pl ? Prosze o Szybko Pomoc Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifir Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Są dwa typy serwerów, jeden "Vanilia" drugi "Bukkit" możliwe, że masz ten pierwszy, ale wątpię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reksususur Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Tzn . ? Mam jakas tam opcje Zeby Wybrac. Bukkit / Tekkit Standard Minecraft itp . ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.uszer Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Wybierz Bukkit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reksususur Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ktory . bo tam kilka jest. CraftBukkit-dev / CraftBukkit - Beta / CraftBukkit-recomended / CraftBukkit 1.2.5 -R5.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShymQn Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 CraftBukkit-recomended najstabilniejsza wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reksususur Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Okey dzieki Wszystko jest Okey + ShymQn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.