Skocz do zawartości

[pytanie] FB/UW

samios2

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , dopiero załozylem konto na UW ;d , i sciagnolem sobie Fbota . i mam libka bo dostalem i jak teraz zaczac .. co kupic i wgl?

Bo ja nie wiem ... ci co najbradziej boca i najszybciej Fulki robia .. niech tez sie wpisza i wgl :)..

Prosze was o wytłumaczenie wszystkiego i wgl gdzie co i jak bocic i przed boceniem co zrobic i wgl

Z gory tnx :)

Witam , dopiero załozylem konto na UW ;d , i sciagnolem sobie Fbota . i mam libka bo dostalem i jak teraz zaczac .. co kupic i wgl?

Bo ja nie wiem ... ci co najbradziej boca i najszybciej Fulki robia .. niech tez sie wpisza i wgl :)..

Prosze was o wytłumaczenie wszystkiego i wgl gdzie co i jak bocic i przed boceniem co zrobic i wgl

Z gory tnx :)

Więc tak: Najpierw boć na x1 mapach i zbieraj na full napędów za 2k uri. Buduj cały czas skylab i uszlachetniaj napędy w statku. Potem rób 31lf3 a następnie 16 osłon za 10k uri. Wtedy dopiero polecam polatać i pobić alieny aby pozbierać kredek i obstawiać irysy (po 20mln) A w tym czasie budować profil pilota :) Gdy wbijemy wiekszy niz 6 lvl to polecam bocic na x5 mapach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [pytanie] FB/UW   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...