samios2 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witam , dopiero załozylem konto na UW ;d , i sciagnolem sobie Fbota . i mam libka bo dostalem i jak teraz zaczac .. co kupic i wgl? Bo ja nie wiem ... ci co najbradziej boca i najszybciej Fulki robia .. niech tez sie wpisza i wgl .. Prosze was o wytłumaczenie wszystkiego i wgl gdzie co i jak bocic i przed boceniem co zrobic i wgl Z gory tnx Odnośnik do komentarza
xShady. Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Na początek full speed. Przy boceniu najbardziej się przyda . Zacznij od bocenia na boxach potem gdy już zbierzesz lepsze wyposażenie przeżuć się na alienki Ja bocę krótko i już mam vege 10 LF-3 2 B 02 3 irki dwie alfy na bazie i beta Odnośnik do komentarza
Rosół376 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witam , dopiero załozylem konto na UW ;d , i sciagnolem sobie Fbota . i mam libka bo dostalem i jak teraz zaczac .. co kupic i wgl? Bo ja nie wiem ... ci co najbradziej boca i najszybciej Fulki robia .. niech tez sie wpisza i wgl .. Prosze was o wytłumaczenie wszystkiego i wgl gdzie co i jak bocic i przed boceniem co zrobic i wgl Z gory tnx Więc tak: Najpierw boć na x1 mapach i zbieraj na full napędów za 2k uri. Buduj cały czas skylab i uszlachetniaj napędy w statku. Potem rób 31lf3 a następnie 16 osłon za 10k uri. Wtedy dopiero polecam polatać i pobić alieny aby pozbierać kredek i obstawiać irysy (po 20mln) A w tym czasie budować profil pilota Gdy wbijemy wiekszy niz 6 lvl to polecam bocic na x5 mapach. Odnośnik do komentarza
szlapek Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Zgadzam sie full speed i vega na poczatek to podstawa, jednak nie polecam bocenia na alienach, za to najlatwiej dostac bana. Odnośnik do komentarza
samios2 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 ok tnx Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.