tomasz5098 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Napisz plan rozprawki na temat Gdzie jest lepiej mieszkac na wsi czy w mieście ' Przykład (ma byc w takiej formie) teza: Moja teza brzmi ze warto wysyłac dzieci na wycieczki szkolne aggumentacja: 1 Bo się na nich uczą w ciekawszy sposób. 2 Bo poznają nowe miejsca 3 Uczą się samodzielnosci Podsumowanie: Z tego co napisałem wynika że rodzice nie powinni obawiac się o swoje dziecko i wysyłac je na wycieczki. to jest przykład minimum 3 argumenty Odnośnik do komentarza
tomasz5098 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 pomocy Wiem że co 24h ale potrzebuje na jutro Odnośnik do komentarza
Shao. Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 1. Ludzie na wsi są mili, przyjaźnie nastawieni do wszystkiego co robią. W mieście społeczeństwo jest niezbyt miłe, zdarzają Im się różne wybryki. 2. Krajobraz - dwa różne światy, w mieście jest betonowa dżungla, a na wsi jest gdzie siąść spokojnie, zaczerpnąć świeżego powietrza. 3. Dzieci w mieście co raz częściej w bardzo młodym wieku zaczynają popełniać błędy dorosłych. Dzieci na wsi pomagają w gospodarstwach i wychodzą na świeże powietrze by się pobawić. 4. W mieście jest dużo spalin dzięki którym niszczymy swoje zdrowie, zaś zwierząt jest nie wiele chyba, że zwierząt domowych. Na wsi jest prawdziwe świeże powietrze dzięki któremu nie niszczymy swojego zdrowia i do tego zwierząt jest wiele zarówno hodowlanych jak i domowych. Odnośnik do komentarza
tomasz5098 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 cls Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.