Natan17 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witam. Ostatnio Pożyczyłem koledze Sainst Row. (wersja pudełkowa) Kiedy chciał zainstalować u siebie przez Steam to pisało że kod (cd key) jest używany (przez mnie) Więc się pytam czy dało by się jakoś pobrać te grę bez podawania tego kodu czy coś w tym stylu. Proszę ludzie chciałbym pograć z kumplem w Co-Op Help ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy. Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Jeśli gra wymaga cd key to bd musiał kupić swoją a jak nie no to nie bd musiał ;D Chyba pomogłem ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Connor. Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Pobrać to można normalnie pobrać, ale przez neta nie będzie mógł grać na piracie . Created by Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.