Rymu Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Siema, mam dwa pytania 1. Jak zrobic expiarnie? 2. DO czeog sluza te przedmioty Szmaragd Brodawka z netheru. Glina Pajeczyna Kosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SynekMTG Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 1. Robisz dispensery wypełnione jajami potworków lub monster spawnery. 2. Szmaragd - jednostka walutowa służąca do handlu z NPC. Brodawka z netheru - jest potrzebna do wytworzenia podstawowego przedmiotu tworzenia mikstur Glina - klocek ozdobny Pajęczyna - również klocek ozdobny ale gdy się w nią wejdzie poczekasz chwile by z niej wyjść. Może to być taka pułapka Kości - Możesz oswoić psa lub zrobić mączkę kostną by przyśpieszyć wzrost drzew czy grzybów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rymu Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Dostajesz Lubie to. a pwoeisz mi co to sa claimyy i jak dzialaja? A no i gdzie znales te jaja.. bo mi nigdy cos takiego z moba nie wylecialo b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SynekMTG Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Dostajesz Lubie to. a pwoeisz mi co to sa claimyy i jak dzialaja? A no i gdzie znales te jaja.. bo mi nigdy cos takiego z moba nie wylecialo b Claimy to są popularnie zwane "działki". Wyznaczasz je dla każdego gracza lub pod miasto, wtedy nie mogą niszczyć danego terenu. Jaja są dostępne w creative gamemode. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.