Xenno Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Siemka, chciałbym zagrać w YogBoxa non premium, sciągam i loguje się a tu nagle piszę mi że nie może się połączyć z minecraft.net Prosze o pomoc! na dole umieszczę ss jak to wygląda. Konto na minecraft.net z potwierdzonym e-mil mam, nawet zakładałem new konta i dalej nic ciągle ten błąd.. Macie tu ss: http://iv.pl/images/...50966848274.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenno Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 ReFF /ref co 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.uszer Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Posiadasz YogBox'a dla Premium, poszukaj sobie w Google YogBox'a dla no-premium (polecam Youtube) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenno Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Jest to YogBox non premium.. Na yt znałazłem downloa i pobrałem inne i także nic i jest ciagle to samo :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenno Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 ReFF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsakui Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Jak się nazywa plik który pobrałeś? Jeśli TechnicLauncher, to jest to premium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenno Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Sciągnąłem tehcnic Luncher o nazwie:Technic launcher by Qkox non premium I jak pisałem wcześniej próbowałem na dużo technic lancherach i ciągle jest ten sam błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenno Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 ReF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenno Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Problem mniej więcej naprawiony, można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.