MogeMocniej? Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Grzebałem sobie po yt i natknołem sie nad ... hmmm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondi97 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 pewnie jak się odświeży stronę to wszystko znika albo juz go zbanowali jak by działał co wątpię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p4w6i4 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 To raczej tylko wizualnie u niego widać .Takie rzeczy raczej nie istnieją. sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MogeMocniej? Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 co do tego mam wątpliwości może ten akurat nie ale mój sasiad gra w the westa i mial takiego bota bo go kupil za 100 od goscia i normalnie mu przychodzilo w raportach ze doladowano brylki i mógl kupowac sobie co chcial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.