Michal3111 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Siema mam pytanie otóż kara na kompa *.* więc pytam was ile kosztuje Bmw 135i Flexor który powrócił parę dni temu bo chciałem kupic ^.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brudny Jeleń Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Na stronie czytam, że jest on jako dodawany jako prezent przy zakupie speed boostów ale opłaca się dobre i ładne autko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal3111 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Na stronie czytam, że jest on jako dodawany jako prezent przy zakupie speed boostów ale opłaca się dobre i ładne autko. Skoro jako prezent musialbym dać 40 czy nawet 80 zł nie ma mowy jakby był u dilera kupilbym ale nie jako prezent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WbijamPoHackaxD Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 dowiedziałeś się czego chciałeś więc temat do zamknięcia ;P "Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... " ~ Fokus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal3111 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Kurde szkoda trochę ale jeszcze jedno co kupic za 3,5k sb ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDominik Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Kurde szkoda trochę ale jeszcze jedno co kupic za 3,5k sb ? zbieraj na RTR-a lub na zonde za 8k bostów ta ciquence czy jakoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal3111 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 zbieraj na RTR-a lub na zonde za 8k bostów ta ciquence czy jakoś Wiedzialem że ktoś napisze żeby zbierać ale ja pytam co kupic do 3.5k sb i nie chce odpowiedzi zbieraj na coś tam mam 911 gt3 rs na ultra czesciach starczy mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDominik Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 @up BMW m3 sport evolution albo te nowe ELCIPSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal3111 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 @up BMW m3 sport evolution albo te nowe ELCIPSE Ołkej jednak doszedłem do wniosku że kupie jakieś bmw może m3 evolution może inne dzięki temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExodieeS Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Tylko przy zakupie boost się dostaje , kiedyś był dostępny u dilera. Nick w NFS World : NORBIII98 ATL POWER ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal3111 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Tylko przy zakupie boost się dostaje , kiedyś był dostępny u dilera. Tak wiem... Był parę miesięcy temu mój kolega kupił go za 2300sb aa jeszcze jedno jakie są wersję Mitsubishi Lancera Evo X i za ile za odp daje LiKE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lon333ly Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 A prezent jest losowy, czy można wybrać? Czy dostanę wtedy wszystkie 4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal3111 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 A prezent jest losowy, czy można wybrać? Czy dostanę wtedy wszystkie 4? Jak kupisz max ilość sb czyli tam 8k chyba dokładnie nie wiem dostaniesz wszystkie czyli: wzmocnienia, neon niestandardowy, rejestrację niedtandardowa, bmw 135i Flexor i chyba coś jeszcze było ale nwm dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Darek4 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 E t CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it CTRL + Q to Enable/Disable GoPh Bosh .. Weź kup sobie tego nowego nissana za 5kSB.. Lepszy od RT-X i Zondy w ch** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal3111 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 @up a akurat kupię sobie ^.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanarek95 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 chyba że zdecydujesz sie na to nowe sirocoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal3111 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 chyba że zdecydujesz sie na to nowe sirocoo Jest jakieś nowe scirocco ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.