sipa Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nie chodzi mi Tiveria na Kamermodzie tylko nie wiem czemu? . Wszystko zrobione zgodnie z instrukcjami i lipa.POMOCY!!! Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
xDeStRuCtx Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 tiveria jest nieźle zabezpieczona przed cheatami kamero-podobnymi Odnośnik do komentarza
TooH Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Własnie tak. Dobrze zabezpieczona . Graj bez czitów , bo to zadna przyejmnosc ułatwiania sobie gry Nie dbam co myślisz o mnie, co jest ci niewygodneJebię zdania postronne, to zapamiętaj..Czy słucha mnie ten koleś z emo grzywką na czoleDla mnie już dawno poległ, to zapamiętaj..Że mówisz do mnie ziomie, gdy w środku ciśniesz po mnie Odnośnik do komentarza
bladzikPS Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nie zagrasz na Tiveri na kamerze, balon odpowiednio się zabezpieczył haMac ML 10.8.3 - Intel Core i3 ; Nvidia 9 Series ; HyperX ; Gigabyte Odnośnik do komentarza
Exíle Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Aktualnie to raczej nic nie działa na tiverii, nawet sam kamermod. Odnośnik do komentarza
sipa Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 OK , a jakies fishbociki? Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Exíle Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Też niestety nie ma, bo ciągle trzeba było wpisywać, teraz już kompletnie tam nic poprawnie nie działa. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.