luxtorpeda123 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Wie ktoś jak często xvm aktualizuje dane i 2 pytanie skąd je bierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flap Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Aktualizuje dane 1-2 razy w tygodniu Oblicza <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waszka1 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Znaczy dane pobiera ze strony wot'a, chociaż ja mam buga że czasami nie pokazuje statów żadnego z graczy oprócz mnie, czasami tylko mnie, 2-3 osoby, a czasami nikogo, nawet mnie, więc jakby ktoś mógł powiedzieć z czego to, to byłbym wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flap Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Po prostu bład XVM każdy tak ma czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxtorpeda123 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Tez tak czasem mam , a pytałem skąd bo pokazuje u mnie 4K bitew a mam tylko 3,7 K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Pewnie w przyblizeniu pokazal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lionwoj Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 xvm zaokrągla do pełnej liczby masz np 3.2k pokazuje że masz 3k będziesz miał 3.8k będziesz miał że 4k:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.