WiktoriaK Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Gdy wypakowywuje jeden plik .rar wypakowywuja sie 2 inne pliki z koncowka .tmp trzAB8D i trz534C Prosze pomozcie za pomoc daje lapke a jak zadziala 5 na profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr3shMak3r Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 .tmp czyli pliki tymczasowe utworzone przez rożne aplikacje , przeglądarki itp. Pobierz ccleaner i przeczyść pliki temp. STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni ! Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!! I nie pomagam na PW! gardenscapes cheats bakery story 2 cheat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 bo masz rootkita w systemie skan i wywalić albo system od nowa If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiktoriaK Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Prosze o pomoc ! @UP nie działa tak jest tylko z 1 plikiem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr3shMak3r Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Gdzie te pliki sie wypakowuja ? STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni ! Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!! I nie pomagam na PW! gardenscapes cheats bakery story 2 cheat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiktoriaK Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Normalnie tam gdzie przeciągnełąm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr3shMak3r Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Dla mnie to dziwne jest wszystkie pliki tymczasowe sa wypakowane do folderu temp. Jesli mozesz to wrzuc te pliki na virustotal.com i przedstaw wynik STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni ! Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!! I nie pomagam na PW! gardenscapes cheats bakery story 2 cheat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.