Skocz do zawartości

[ACIII][Inne] Wymagania Assassin's Creed III

Epean

Rekomendowane odpowiedzi

Minimalne wymagania systemowe:

• System operacyjny: Windows Vista (SP2) / Windows 7 (SP1) / Windows 8
  • Procesor: 2.66 GHz Intel Core2 Duo E6700 lub 3.00 GHz AMD Athlon 64 X2 6000+ lub lepszy
  • RAM: 2 GB (zalecany 4 GB)
  • Karta graficzna: 512 MB kompatybilna z DirectX 9.0c, obsługująca Shader Model 4.0 lub lepsza (zobacz listę wspieranych kart)*
  • Karta dźwiękowa: kompatybilna z DirectX 9.0c (zalecana obsługa dźwięku 5.1 surround)
  • DVD-ROM: napęd obsługujący dwuwarstwowe płyty
  • Miejsce na dysku twardym: 17 GB
  • Wspierane urządzenia peryferyjne: klawiatura, mysz, opcjonalny kontroler (zalecany kontroler Xbox 360 dla Windowsa)
  • Multiplayer: łącze o przepustowości przynajmniej 256 kbps

Lista kart graficznych obsługiwanych w chwili wydania gry:

• AMD Radeon HD z serii 3870 / 4000 / 5000 / 6000 / 7000 lub lepszy
  • NVIDIA GeForce 8600 GT / z serii 9 / 100 / 200 / 300 / 400 / 500 / 600 lub lepsza

Wyżej wymienione karty graficzne w wersji dla laptopów mogą działać, ale oficjalnie nie są wspierane.

Zakon AC

1393461645-U349224.png

• 1 miesiąc temu...

ta

Czemu teraz wszystkie nowe gry nie mają w wymaganiach XP'eka? Podobno ten system miał być wspierany do 2014 roku. <_<

Przecież nie będę wiecznie cisnąć na tym szicie... Może kiedyś to był dobry system i nadal jest, ale jednak jest już Win7 sprawniejsza :>

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

wisniaboss, tylko czemu XP'ek jest shitem? Może i Win7 jest lepszy, ale kup sobie tego nowego za 350 zł :unsure: .

Win XP shitem nie jest fakt, ale ma 10lat, A Microsoft kase zarabiać chce.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

To że nie ma Windows XP w wymaganiach nie znaczy że nie pójdzie na luzie. Ja nie patrzę na wymagania, mam XP i żadnego problemu nie miałem z Gothic IV i dodatku, czy CoD MW3

Akurat wybrałeś gry troszkę przestarzałe technologicznie, że tak się wyrażę (CoD MW3 jedzie na tym silniku co CoD MW1), nowsze gry wymagają troszkę więcej, to już nie chodzi o samą kasę dla Microsoftu... Przecież XP'ka

też kupiwaliście nie?? Po prostu trzeba iść do przodu, a nie zostawać przy tym co było dekadę temu.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Sorki, ale chcę dokładnie wiedzieć.

Czy AC III pójdzie na moim kompie na średnich/wysokich z nagrywanie bez ścin?

Mam procek AMD Athlon 64 2x2,6 GhZ, 4 GB RAM, karta RADEON 5770 HD 1 GB, zasilacz 550W.

Nie da rady. Będą ściny i to pewnie duże.

600925.png

Kurcze nie ma XP'ka ...Ale niestety ja się nie dam tak wykiwać ... od tygodnia zbieram kase na WIN 7 !!! Ja się tak łatwo nie dam zrobić!

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

A ja mam takie pytano czy jak mam 2gb ramu to bedzie się w miarę dobrze grało, nie będzie ścin ??

Na niskich/średnich detalach. Nie wiem jak reszta kompa.

600925.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [ACIII][Inne] Wymagania Assassin's Creed III   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...