siewkaPL Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witam mam problem z opti fine ;/. Gram na wersji 1.2.5 z mod packiem wicha bez optifina na najwyzszych ustawieniach jest 13-18fps malo ;/ z optifine jest 20-30 i można spokojnie grać acz kolwiek z wgrannym optifine obraz Znika po chwili sie znów pojawia i tak cały czas wygląda to jak xray bo widać kryształy pod ziemia i pustkę.Nie dzieje się to cały czas ale bardzo często i jest to uciążliwe udało mi się to złapać bo to nie jest cały czas tylko mryga. Jakieś pomysły na zaradzenie temu ? ? Oczywiście mądre i dobre pomysły zostaną nagrodzone PS. Uzywałem optifine Multi-Core bo mam kilku rdzeniowy procek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.uszer Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Użyj OptiFine Standard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siewkaPL Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Uzyję,przetestuję i napiszę czy pomogło/ działa ale ten standard nie dał prawie żadnego kopa do fps ;/ ale niech bd lik i 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.uszer Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Jeżeli posiadasz premium to użyj MagicLauncher'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.