emil113 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Wie ktoś dlaczego nie mogę usunąć postaci?? Wysyłam prośbę o e-mail z kodem do usunięcia, wchodzę do gry, wpisuję, i nic, postać nie może być usunięta, co mogę z tym zrobić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exíle Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Do 70 lvl nie można usuwać postaci. Jeśli ma mniejszy i dalej nie możesz usunąć patrz na poprawne znaki czy dobrze wpisujesz. Ewentualnie wyślij sobie jeszcze raz ten kod do poprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil113 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 do czy od 70?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exíle Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Do 70 lvla można usunąć postać, jak masz np. 71 to już nie możesz usunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil113 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 aha, będę jeszcze próbował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eoston^ Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Od 70 poziom to juz nie można usunac postaci .... 69-mniej od 1 do 69 to można usunac postaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko1985 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 nie mozesz usunac bo moze masz jakies itemy lub cos z IS medale smoka jesli masz to wrzuc do depozytu i wtedy usunac sproboj mi pomoglo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotmistrzu Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 nie mozesz usunac bo moze masz jakies itemy lub cos z IS medale smoka jesli masz to wrzuc do depozytu i wtedy usunac sproboj mi pomoglo nie wciskaj mu kitu po wysłaniu kodu relognij sie kilka razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko1985 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 nie wciskaj mu kitu po wysłaniu kodu relognij sie kilka razy mowie jak ja mialem dzieciaku a kit to se wcisnij w okna bo przewialo ci rozum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotmistrzu Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 mowie jak ja mialem dzieciaku a kit to se wcisnij w okna bo przewialo ci rozum To nie ma wpływu czy masz tam itemki z is czy nie... Az dla pewności zrobiłem new postać wrzuciłem 5b z szkaty blasku i bez problemu postać skasowało... Może zanim przerzuciłeś to sie relogleś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brudny Jeleń Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ja miałem 70 lv moim ninja i zostało mi konto skradzione i gościu mi usunął postać jak to możliwe bo na stronie jak wchodzę z zakładkę postacie to nie mam tam ani 1 Czy po prostu jakiś bug ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbuntowana89 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Postacie usuwamy włącznie z 70 levelem. Link, który służy do usunięcia postaci wygasł i należy wtedy poczekać 1 dzień. Ostatecznie źle wpisujesz kod usunięcia, który otrzymałeś w e-mailu zwrotnym. /Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.