Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Usuwanie postaci Metin2PL

emil113

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktoś dlaczego nie mogę usunąć postaci?? Wysyłam prośbę o e-mail z kodem do usunięcia, wchodzę do gry, wpisuję, i nic, postać nie może być usunięta, co mogę z tym zrobić??

Opublikowano

Do 70 lvl nie można usuwać postaci. Jeśli ma mniejszy i dalej nie możesz usunąć patrz na poprawne znaki czy dobrze wpisujesz. Ewentualnie wyślij sobie jeszcze raz ten kod do poprawy.

Opublikowano

nie mozesz usunac bo moze masz jakies itemy lub cos z IS medale smoka jesli masz to wrzuc do depozytu i wtedy usunac sproboj mi pomoglo

nie wciskaj mu kitu

po wysłaniu kodu relognij sie kilka razy

Opublikowano

mowie jak ja mialem dzieciaku a kit to se wcisnij w okna bo przewialo ci rozum

To nie ma wpływu czy masz tam itemki z is czy nie...

Az dla pewności zrobiłem new postać wrzuciłem 5b z szkaty blasku i bez problemu postać skasowało...

Może zanim przerzuciłeś to sie relogleś...

Opublikowano

Ja miałem 70 lv moim ninja i zostało mi konto skradzione i gościu mi usunął postać jak to możliwe bo na stronie jak wchodzę z zakładkę postacie to nie mam tam ani 1

Czy po prostu jakiś bug ?

Opublikowano

Postacie usuwamy włącznie z 70 levelem. Link, który służy do usunięcia postaci wygasł i należy wtedy poczekać 1 dzień. Ostatecznie źle wpisujesz kod usunięcia, który otrzymałeś w e-mailu zwrotnym.

/Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...