Dr4g0n858 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Yo ludziska. Chciałbym sie was zapytać jak robić spawner szlamów na 1.3.2 robiłem z kilku poradników na YouTube i nic . Znacie jakieś inne pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark11 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Jeżeli chodzi ci o spawner szlam na singlu to kopiesz sie do samego bedrock'a i robisz wieeelki kwadrat. W górę kopiesz tyle ile możesz a szerokość ma być 20x20 albo i więcej. Ja tak robiłem i było spoko. Jak pomogłem daj like. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.uszer Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Możesz także użyć modyfikacji Spawner GUI O wiele lepsze niż kopanie, ponieważ możesz postawić sobie spawner np. w kopalni i respią Ci się slime'y :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr4g0n858 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 niedawno zrobiłem 30x30 od 5 pietra bo tam był bedrock 16 pieter do góry i nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.uszer Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Masz włączony poziom trudności na minimum Easy? Jeżeli nie to włącz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr4g0n858 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 własnie mam easy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr4g0n858 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 inne propozycje? macie tu linka do mojego ssa http://zapodaj.net/96358796d6d03.bmp.html mapka 30x30 i 16 do gory. Co robić ja już jestem zmieszany ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrex43 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ehh widzę że dużo osób nie słyszało że SZLAMY respią się TYLKO I WYŁĄCZNIE w określonych chunkach ... Zalecam pobranie reiminimapy i sprawdzenie na których chukach respią się owe mobki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr4g0n858 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 A jest inny pomysł? Ja bym chciał grać bez wspomagaczy itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.uszer Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Możesz sprawdzić na jakim chunku respią się slime o tutaj: http://mcslimes.appspot.com/ Jak już znajdziesz te miejsce to idź tam wykop tą hodowlę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.