SimonXXL Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 -||- Hejooooo !!! Byłem tu ale mnie już nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheAlsenPL Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 24h. Tępe nabijanie postów.... To wszystko w grze pisze >< Moje projekty SyrenBot (Spambot +bot do NosTale) http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barycz Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nie do końca 24. 1 pelny dzień i godzinę czyli 25h dzisiaj sprawdziłem By Valky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheAlsenPL Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Barycz wąpie. Zwykle na LoD opuszczałem fam i pozniej moglem o tej samej godzinie wstąpić do nowej Moje projekty SyrenBot (Spambot +bot do NosTale) http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrJigoro Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 w sumie to dziwne że barycz się pomylił. Coś słyszałem że 25h ale @UP ma racje. Też nie raz opuszczałem fam jak tylko weszedłem do krainy ... Jeszcze to sprawdze By Harukimisu W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia... Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaruTube Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Po opuszczeniu rodziny komendą %Familyleave trzeba czekać jedną dobę na dojście do innej/założenie rodziny. Sam osobiście nie dawno to sprawdziłem. Odszedłem od mojej rodziny o 18.37, a dojść mogłem kiedy wszedłem o 19.00 ( zaokrąglając, żeby nie było godziny typu 19.01 :P ) Myślę, że wyjaśnione i mogę zamknąć temat. Autor nie poprosił więc nie zamykamy /././ MrJigoro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrJigoro Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Zamykam za zgodą autora ( raport ) By Harukimisu W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia... Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.