takitakitam Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 O co chodzi, czemu, why,... jak działają prawa autorskie na youtube może mi ktos to wytłumaczyć bo zablokowali mi filmik no i nie wiem dlaczego ;/ Link do filmiku: http://www.youtube.com/watch?v=osPnJ3PWJTA Link do podobnego filmiku: Dlaczego Ja ?! dostałem blokade :P Aha bym zapomniał, moge ten filmik jakoś odzyskać bo po formacie nic nie zostało z filmu. Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Fifolski Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Dużo zgłoszeń może miałeś ? Odnośnik do komentarza
.uszer Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Muzyka? Miałeś na nią licencję? Odnośnik do komentarza
Skorpion. Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Być może przez muzykę jak @up mówił, albo jak 2x@up, dużo raportów. A może to po prostu góra yt się pomyliła. Radzę do nich napisać i wyjaśnić to by kml14 Cytat I fight for peace, that's what I'm up here for. - Patrick ,,PJ" James Odnośnik do komentarza
takitakitam Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Dzięki dzięki Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.