Leemon00 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Chce zrobic serwer ludzie mi polecaja RPG ale ja nie wiem co to jest za typ! Co na nim sie robi itd. opiszecie?? Odnośnik do komentarza
neXt15 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 RPG - To takie 4 fun, spleef, parkour, ogólnie zabawy itp. (jak się nie mylę) //Sorry mój błąd! Odnośnik do komentarza
.uszer Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 RPG - To takie 4 fun, spleef, parkour, ogólnie zabawy itp. (jak się nie mylę) ;o Pierwszy raz widzę takie bzdury, może się wpierw dowiesz czegoś o tym, zastanowisz się, a dopiero potem napiszesz posta? @Topic Wystarczy wpisać w google frazę RPG. Niektórzy są na to za leniwi. ;/ http://pl.wikipedia.org/wiki/Gra_fabularna Odnośnik do komentarza
Shark11 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Streszcze ci to: RPG to inaczej RolePlaying Games, czyli gracz wciela się w postać w grze. Sam jesteś odpowiedzialny za swoją postać. Na takowym serwerze RPG w mc można dodać pare quest'ów. Ogólnie to zazwyczaj gry są w czasach starożytnych. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.