Brouz Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 xxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neXt15 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Teoretycznie mówiąc żebrzesz pieniądze bo w ogóle nie masz pieniędzy na serwer. Moje zdanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.uszer Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Kolejna kopia Kwadratowej Masakry? To już robi się nudne... No way. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julian. Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ja uważam, że takich serwerów jest już ZA DUŻO i nikt nie będzie grał za kasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalyKoks Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Grać za kasę, Nigdy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomik98.12 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nie opłacalne ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SyberianHusky Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Tak samo w metinie , serwer dla kasy . I naprawdę, nie rób kwadratowej masakry , niby super ale nudzi się i ofc za duzo serwerów już jest. XDDD | PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brouz Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 ja tylko się pytałem Nic bym z tego nie miał kasy (zrozumcie, że za SMS jest WIELKA prowizja) PS: Mam serwer za który zapłaciłem sam, ale nie tego typu... Można zamknąć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.