Skocz do zawartości

KwadratowyMinecraft [Hamachi] [WL] [Serwer Typu Kwadratowa Masakra]

xOski

Rekomendowane odpowiedzi

Nick KoLbI na hamachi mam Seban lecz zmieniam czasami ;]

wiek 17

ile gracz w MC ?: nie pamiętam ale chyba od 1,6 z przerwami ;]

Cos o sobie: Jestem ogarnięty zawsze doradzam kiedy ktoś ma problem I co tu dużo gadać zawsze możesz mnie zobaczyć jaki jestem i stwierdzić czy to spoko gościu ;]

Black%20Bul...jpg

Imię: Arkadiusz

Nick: abiyan ( + dodam, że na wczesniejszym koncie miałem okazje gościć na serwerze "Kwadratowej Maskary S01 przez 3dni. Tworzyłem puuułapuunie z PSPMagister. Lecz na innym koncie mc ikahun - lecz konto nie aktywne ze względu hack'u. Let's play przerwałem jakoś 3msc temu po tym jak Google zablokowało mi konto :x. Jeżeli potrzeba mogę wznowić GP.

Staż w Mc: Od startu byłem jednym z kilkudziesięciu lub kilkuset graczy którzy dostali 1 darmowy dodatkowy gift code.

ps. Tak jak wyżej napisałem mogę rozpocząć znów let's play. Jak widzę nie macie zbyt dużego zainteresowania jakoś. Ale jeżeli potrzeba, można go rozkręcić. Jeżeli mam nagrywać to oczywiście chciałbym się dostać jakoś na start aby zacząć nagrywać od początku. Oraz rozważajcie kogo dodajecie. Byłem juz napiszę to kolejny raz .. byłem już na Kwadratowej Masakrze w S01 oraz 3 ala KWM i wszędzie chaos.. Czekam na akceptację do 2 innych serwów ale raczej chyba zrezygnowali. Szukam aktywnego i dosyć mocnego serwera. Czekam na odp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum KwadratowyMinecraft [Hamachi] [WL] [Serwer Typu Kwadratowa Masakra]   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...