mati18137 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Witam, dzisiaj około 21 wylicytowałem płyte Gigabyte GA-A55M-S2Vz za 92zł + 30zł przesyłka, wszystko okej ale! Ta płyta ma socket fm1 a mi potrzeba AM3 , kategoria jest dana Komputery ? Podzespoły bazowe ? Płyty główne ? Socket AM3, AM3+ (Phenom II, FX) i to mnie zmyliło, napisałem im,że bardzo ich przepraszam za zakup i zwróce koszty wystawienia płyty i teraz pytanie, czy najpierw przeczytaj mojego maila czy wyślą ją kurierem? ;/ Morele.net. Jak myślicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spevil Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 to juz zalezy od nich czy z rana otwierajac biuro czytaja emaile czy wysylaja paczki, bog jeden wie, bardziej stawiam na to ze przeczytaja email Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati18137 Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 to juz zalezy od nich czy z rana otwierajac biuro czytaja emaile czy wysylaja paczki, bog jeden wie, bardziej stawiam na to ze przeczytaja email Zdenerwowałem się na siebie i na nich, jest kategoria "pozostałe" to dlaczego dali w socket am3/3+ ... ;// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.