djmati5 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Witam. Jako że z kolegą chcieliśmy pograć w Co-Opa, a co opa w pierwsza czesc gralismy kilka razy, to chcieliśmy spróbować w dwójkę. Obecnie żaden z nas nie ma funduszy żeby kupić oryginalną, dlatego piszę na forum: - czy na nieoryginalnej wersji da się zagrać w co-opa? Jeśli tak to jak? z góry dziękuję za odpowiedź (będą lajki) i pozdrawiam Odnośnik do komentarza
DragonMati Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Chyba da się przez hamachi By Valky Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY. Odnośnik do komentarza
uwotm9. Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Właśnie ściągam PC'tową wersję i zapewne jest ten trik z dopisaniem adresu IP do źródłowego lub po prostu Tunngle - niezawodne przeważnie ;x @Up Ty się dasz, jak nawet IP nie można tam wpisać pewnie tak jak w 1. he? Odnośnik do komentarza
Suchy™ Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Tunngle i śmiga - testowane przeze mnie osobiście By Maxiu"Because limits, like fears, are often just an illusion" Odnośnik do komentarza
DragonMati Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 @2UP CHUJ mnie trafi z tym Borderlands 2 ;_; Cały dzień nagrywaliśmy szczęśliwie ze mną grającym na pirackiej wersji przez Hamachi, a tutaj JEB, ukochane crashe powróciły. Dość mam tego... ;( Z tego wywnioskowałem,że się da ;] By Valky Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.