`Detox Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Witam. Mam problem z odpalaniem smite tzn. gra funkcjonuje normlanie odpalam launcher'a klikam play loguje dolaczam do quque i gdy wyszuka mi mecz minimalizuje sie cala gra pojawia sie okienko w prawym dolnym rogu (jakis hackshield chyba czy cos) po chwili znika i nic sie nie dzieje.Ten problem pojawia sie tez gdy chce kliknac Pucharse Gems i Enter beta key gra poprostu sie wylacza szukalem w googlach nic nie moge znalezc licze na szybka odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Detox Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Dzisiaj pojawil sie nowy problem czasami przy odpalaniu gry wyskakuje tez crash Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Euclys Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Może tak reinstall by pomógł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Detox Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Robiłem 2 razy nic nie pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.