kiok12 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Witam może mi pomożecie ? Mam własny serwer bukkit i chce tam zrobić takie cos jak pvp i non-pvp. Wiem jak to zrobić z cuboidem ale mam pytanie jak zrobić taką ''linie'' z czerwonej welny która zastapi dirt wełną, chodzi mi do okoła. Zeby oddzielała non-pvp od pvp że za tą linia jest już pvp Sorry że tak troche nie gramatycznie ale niewiem jak to opisać Z całym szacunkiem dziękuje za pomoc kiok12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaydomGame Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 welne robisz sam i pozniej dajesz tam cuboid i piszesz /rg flag nazwacuba pvp deny oczywiscie potrzebujesz world edit i world guard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Todzio Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Poprostu na końcu cuboida (zaznacz 2 rogi) wpisz //walls wool:red Oraz daj flagę: (flagę dajesz w taki sposób /region flag nazwacuba flaga allow/deny notify-enter - Wysyła wiadomość do gracza podczas wejścia na region notify-leave - Wysyła wiadomośc do gracza podczas opuszczenia regionu pvp - Pvp on(allow) pvp off(deny) @Edit Up szybszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiok12 Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 a jakąś komenda się nieda bo to spory teren np komenda //walls 35:14 tyle że to robi zaduży mór a jakaś inna ? Mam world guard/edit ale czy jest jakas komenda zeby zrobic to szybciej bo sie zejdzie z caly dzien ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaydomGame Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 poprostu zrob to recznie lub daj walls i pozniej sam dorownasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiok12 Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Dobra dzięki jakoś sobie poradze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Todzio Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Przecież takie komendy to podstawa. Polecam tb ew. Wyrównanie /br smooth i powinno być dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.