xxXGAJOSXxx Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Witam co sie ustawia dodatkowo w boxy bocie i ogółem jak go ustawic wszystko tzn lasery itp zeby było dobrze we wrotach , Bo pusciłem wczoraj w Gamme na DK i cały czas uciekał i uciekał . Co ustawiac ?? A i jeszcze jedno jak ustawic konfig którym ma bic w nie , a którym uciekac jak bedzie miał mało HP . Bo tam jest run way , finish i jakies 3 nie pamiętam jak sie nazywa ??? Nie widziałem jeszcze takiego tematu , jak ustawiac Odnośnik do komentarza
22kristof22 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 lol tyle razy było to tłumaczone... tu masz wyjaśnienie funkcji bota m.in. żeby nie obrywał we wrotach http://www.mpcforum....nienie-funkcji/ a ogólnie dużo postów na ten temat było więc wujek google lub ktoś inny na pewno pomoże Podpowiem że najprawdopodobniej funkcja antilag distance rozwiąże twój problem Odnośnik do komentarza
xxXGAJOSXxx Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 lol tyle razy było to tłumaczone... tu masz wyjaśnienie funkcji bota m.in. żeby nie obrywał we wrotach http://www.mpcforum....nienie-funkcji/ a ogólnie dużo postów na ten temat było więc wujek google lub ktoś inny na pewno pomoże Podpowiem że najprawdopodobniej funkcja antilag distance rozwiąże twój problem Dzięki , jaką ustawic odległosc ?? na DK w gammie , i na Protkach w gammie ?? Odnośnik do komentarza
anony321 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 od 450 do 600 myślę Odnośnik do komentarza
22kristof22 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 popróbuj jak bedzie obrywac to zwiększ odległośc jak nadal bedzie obrywac to jeszcze zwieksz itd.. (ale za duża też nie może byc żeby lasery siegały) Odnośnik do komentarza
xxXGAJOSXxx Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 no to ile strzelaj do gammy na DK golcem :P Odnośnik do komentarza
beblok Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 700-750 ja tak ustwiam na gamę. Odnośnik do komentarza
xxXGAJOSXxx Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Dobra to w sobote O ILE BEDZIE DZIAŁAŁ BOT to zobacze . A i jeszcze jedno jak ustawic konfig którym ma bic w nie , a którym uciekac jak bedzie miał mało HP . Bo tam jest run way , finish i jakies 3 nie pamiętam jak sie nazywa ??? Odnośnik do komentarza
xxXGAJOSXxx Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 @ dodałem pytanie 2 więc odświeżam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.