kaaramba12 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 szukam hacku , który mógłby mi pokazywać gdzie są gracze ( wrodzy) , nie chodzi mi o coś co będzie mi cały czas waliło headschoty , mam nadzieje , że wiecie o co chodzi , nie umiem za bardzo lepiej tego wytłumaczyć , jak ktoś załapię to bardzo PROSZĘ Odnośnik do komentarza
zxkalen Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 nie mogles troche w googlach poszukach lub na tej stronce w 1 minute ci znalazlem ;p http://www.mpcforum.pl/topic/128596-old-school-hack/ Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ? -Napisz @zxkalen Pomogłem ci ? -Zostaw Like Odnośnik do komentarza
Zaid Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 To się nazywa wallhack Powiedz czy szukasz na serwery pb czy non pb Odnośnik do komentarza
SZefcio Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 serwer non pb? Pierwsze slysze, co to takiego? Ja pierdo***, ludzie nie wymyślajcie nazw ktore nie istnieja w cod 4. Pozdrawiam . Temat. Jest w poradnich, uzyj wyszukiwarki. Odnośnik do komentarza
Zaid Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 non pb = punkbuster jest wyłączony , czasami jest łatwiej używać skrótów :P Odnośnik do komentarza
kaaramba12 Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 To się nazywa wallhack Powiedz czy szukasz na serwery pb czy non pb najlepiej byłoby z pb , ale to trzeba uważać żeby kicka nie dostać , więc raczej bez pb Odnośnik do komentarza
Zaid Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 @up nie dobijaj mnie , kompletnie nie patrzysz co dajesz ludziom!!! , po pierwsze widać że fake (brak możliwości dodania komentarzy / oceny filmu) po 2 strona z wszystkimi hackami świata i super mega ładny opis , po 3 i najgorsze ankiety (płatne) , inaczej mówiąc dajesz ludziom płatnego virusa Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.