Eleris.pl Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Jak w temacie 1wszy polski konwenter wykonany by team Eleris.pl Wykonuje zapytania pod 2k8 / 2k10 XML - SQL SQL - XML item_proto , mob_proto SS'y : Download : http://www.speedyshare.com/VZTZ4/Konwerter.7z Skan : Największą wadą człowieka jest debilizm. Stań na czele , z odwagą na śmierć. Odnośnik do komentarza
SuperAdmin Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 W gównianym autoicie ? A source dostępne na epvp ... I daj normalnego skana bo mnie ss' śmieciowa tego antywirusa nie interesuje. PO za tym jeśli tam nie masz opcji na którą wersje DB to żegnam. Bo DB 2010 różni się od DB 2006 Pojęcie zerowe. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Zachowuje polskie znaki?;d Odnośnik do komentarza
SuperAdmin Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Nie zachowa. Bo jak wpiszesz zapytania do mysql w navicat to on ci tych znaków nie przyjmie i będą tak zwazne KRZACZKI a ten program nie ma takich umiejetnosci nawet jeślimiałbym to jeszcze stoi NAVICAT lub inny bajer Wyzywasz mnie od debili ? Jaki ty poziom kultury reprezentujesz. Jaka kultura taki serwer.. Ja ci piszę,że to bez sens. I są lepsze programy do tych rzeczy na forum Odnośnik do komentarza
Eleris.pl Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Jak są lepsze to dodaj , ciebie nie wyzywam , wyzywam twoją kulturę. Może pochwal się jak tam twoje source game ? Największą wadą człowieka jest debilizm. Stań na czele , z odwagą na śmierć. Odnośnik do komentarza
OstatniRaz Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 pierwszy polski ? a co z Kamerowym lub od Terenzo ? Odnośnik do komentarza
Lyons Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nie lepiej: xxx eżeli ktoś się boi to nowe konto, wpisuje dane, wyskakuje i kasuje to konto... Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy! Odnośnik do komentarza
gajec Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 @UP: Sprawdz, mi nic sie nie dzieje ''Kiedy wyścig staje się zbyt trudny to znaczy, że nie możesz już dotrzymać kroku.'' - Bob Marley Odnośnik do komentarza
Istny Diabel Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 DL nie działa. Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.