Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasilacz - ponownie

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój stary temat z zasilaczem gdzieś przepadł. Jutro mam zamiar zamówić, tylko pytanie jaki. W rozsądniej cenie tak +/- 200 zł.

Chciałem się od razu zapytać, czy zasilacz z wiatraczkiem od dołu nie będzie się grzał:

Teraz jest tak. Jakiś gówniany zasilacz tracera. Tam gdzie jest miejsce na kompa w biurku zazwyczaj nie ma tej tylniej ścianki, ale u mnie jest i muszę wyjmować kompa przed biurko, bo kiedy jest wstawiony to strasznie się grzeje ten zasilacz. Zastanawiam się czy ten nowy też nie bd się grzał no bo wiatrak jest od dołu.

a9a84400aec03.jpg

d6030f2b799a2.jpg

mg7k04q.jpg

Opublikowano

podaj swoje komponenty, bo tak w ciemno nie podam ci konkretnie. Wiatrak masz na polu a w zasilaczach jest wentylator, i dobrze by było jak by był wentylatorem do jakiejś przestrzeni chodzi mi o to żeby nie był wentylatorem przyciśnięty do sufitu obudowy...

6-crop-cr_rrxsqxw.jpg

Opublikowano

procek intela 2 rdzenie 2.6 ghz, grafika GeForce GT 240 1GB. no ale nie podam jakiś pełnych nazw bo nie pamiętam.

Nie denerwuj się tak ;d

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Tyle starczy, zasilacz markowy 450w powinien w zupelnosci wystarczyc np. chieftec gps 450W. Jak chcesz to oczywiscie mozesz wziasc jakiegos OCZ 500W, zmiescisz sie w granicach 200zl.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Proszę bardzo. Bardzo dobry, markowy zasilacz ocz 500w do 200zł

http://www.morele.net/zasilacz-ocz-stealthxstream-2-500w-p-su-80plus-ocz500sxs2-eu-318601/

haMac ML 10.8.3 - Intel Core i3 ; Nvidia 9 Series ; HyperX ; Gigabyte

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...