teczowa000 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Cześć Mam zamiar kupić Giftcode do minecraft. Polecacie jakieś strony ? oprócz Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Giftcode najlepiej kupić na allegro. Często trafiają się bardzo tanie oferty. Ale po za tym to bym kupił na minecraft.net Wiem że drogo ale jest 100% pewność a ja na to stawiam :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMagnus Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Jeśli chcesz kupić MC na allegro , znajdź zaufanego sprzedawcę , jednak szczerze polecam ci kupno MC na minecraft.net masz pewność na to że MC nie przestanie ci działać po tygodniu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
botanicFTS Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Minecraft.net - 100% pewność, minimalnie przepłacisz ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nocul Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Tylko: "Minecraft.net". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsakui Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Ja kupiłem na: Minecraft.net Nie żałuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.uszer Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ten temat jest chyba dla Ciebie http://www.mpcforum.pl/topic/533197-spis-stron-gdzie-mozna-zakupic-minecraft-platnosci-glosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sathian Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Tylko na minecraft.net ! Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToJaAdi121099 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 ja minecraft.net ale dobre tez sa kontagier.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Highlander98 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Tylko minecraft.net 100% zaufania . By me Obecnie nie wykonuje zleceń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxsebaGO Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Kontazgier Tu kupiłem 1.5 rok temu za 45 zl i nadal mam (Teraz jest za 100) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djkoziol88 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Jeżeli nie chcesz przez allegro to najlepiej z minecraft.net lub kontagier.pl POSTY - 50 100 200 300 400 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsakui Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ale kontagier jest drożej niż na Minecraft.net. A o SMSie nie wspomnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keesh™ Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Zdecydowanie Minecraft.net, ponieważ mogą oszukać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julian. Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Zdecydowanie tylko minecraft.net. Na innych stronach nie masz pewności czy kod będzie dożywotni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacka2 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Tylko minecraft.net Problem z minecraft? Pisz PW!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diosminex Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Tylko minecraft.net na kontagier.pl masz tez pewnosc ze nie oszukuja, bo byli jedna z pierwszych stronek, ktora sprzedawala gifty zaraz po oficjalnej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacka2 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 @up Wiem o tym i się z tym zgadzam ale taniej jest na minecraft.net bo tam po 105 zł Problem z minecraft? Pisz PW!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexox Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Ja polecam tylko minecraft.net Created by . Gentleman . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraszer Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Patrzcie na daty. Cls. by ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.