Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Fifa 13

Numix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, kupiłem właśnie zwykłą Fife 13 w Saturnie za 119 zł i właśnie mi się instaluje i pisze, że gra będzie dostepna 27 września, i nie wiem czy będę mógł dzisiaj zagrać, jest jakaś opcja, że zmienie strefe czasową ? Czy coś? Pomocy. Bo w Stanach już można grać.

Opublikowano

Na razie sobie nie pograsz. Musisz po prostu poczekać do czwartku i gra będzie dostępna w Europie :> Chyba że kupisz amerykańską wersję :D

Opublikowano

Dziwne bo jakoś Polacy grają na zwykłej wersji na Originie. Tylko trzeba pokombinować coś, właśnie szukam takiego jednego postu na taki forum.

Opublikowano

Czekasz do jutra i grasz.

Dodatkowo to nie jest odpowiedni dział ...

Tutaj tylko realny sport, ale cóż niektórzy tego nie rozróżniają.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Dokładnie poczekaj do jutra, zajmij się dziś czym innym i będzie git. Poza tym o takie rzeczy w pogaduchach pytaj bo tutaj to jak UP mówił o sporcie gadamy takim prawdziwym a nie wirutalnym:)

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...