Numix Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Mam pytanie, kupiłem właśnie zwykłą Fife 13 w Saturnie za 119 zł i właśnie mi się instaluje i pisze, że gra będzie dostepna 27 września, i nie wiem czy będę mógł dzisiaj zagrać, jest jakaś opcja, że zmienie strefe czasową ? Czy coś? Pomocy. Bo w Stanach już można grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SynekMTG Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Na razie sobie nie pograsz. Musisz po prostu poczekać do czwartku i gra będzie dostępna w Europie :> Chyba że kupisz amerykańską wersję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Numix Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Dziwne bo jakoś Polacy grają na zwykłej wersji na Originie. Tylko trzeba pokombinować coś, właśnie szukam takiego jednego postu na taki forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mihau. Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 UP@ Bo mają wersję pre-season ticket ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roshti Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Jak kupisz, to dopiero zagrasz 27. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dash Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Czekasz do jutra i grasz. Dodatkowo to nie jest odpowiedni dział ... Tutaj tylko realny sport, ale cóż niektórzy tego nie rozróżniają. Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adix112 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Dokładnie poczekaj do jutra, zajmij się dziś czym innym i będzie git. Poza tym o takie rzeczy w pogaduchach pytaj bo tutaj to jak UP mówił o sporcie gadamy takim prawdziwym a nie wirutalnym:) "Znalazłem w sobie radość wynikającą ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HydroMaxi Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 nie da rady 207 postów pomogłem pomóż i ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maścik Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 fifa13 fajna gierka //odkop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.