Viliant Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Witam forumowiczów,modów jak i administrację =) Mam do wszystkich pytanie za co powinienem się brać żeby być w zaawansowanym poziomie edycji clienta metin2? widziałem tam dużo plików pisanych w phytonie może mam się jego uczyć a z resztą czekam na waszą wypowiedź każda dobra odpowiedź dostaje symbolicznego lajka pisać mi tu rozsądnie Odnośnik do komentarza
`Sciens Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Powinieneś na początku ogarnąć wszystko co gdzie się znajduje w kliencie, potem możesz próbować dodawać nowe itemki itp., itd. ... Chyba że masz to opanowane to bierz się za coś innego Odnośnik do komentarza
Viliant Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 chodzi mi o leprzą edycję Odnośnik do komentarza
NiePozorny Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Wbij najpierw ortografię na P albo choćby na g5 a potem zacznij się uczyć pythona. Zapraszam serdecznie na moją nową stronę: https://przeglad-internetu.pl. Znajdziesz tam sporo śmiesznych treści z internetu w celu zapewnienia Ci najlepszego contentu i zaoszczędzeniu czasu! 🙂 Odnośnik do komentarza
Viliant Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 NiePozorny popatrz na siebie idioto jak sam piszesz ortografii sam się naucz. Odnośnik do komentarza
Vanirek Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Polecam na początku ogarnięcie struktury plików zawartych w kazdym pliku pack, później nauka Pythona wraz ze wstepnym ogarnianiem zawartosci plikow a na koncu wlasna edycja i wlasne innowacje. Po nauce Pythona client stanie sie dla cb bardziej zrozumiały przez co bedziesz mogl go latwiej edytować Odnośnik do komentarza
Sunushi Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Polecam na początku ogarnięcie struktury plików zawartych w kazdym pliku pack, później nauka Pythona wraz ze wstepnym ogarnianiem zawartosci plikow a na koncu wlasna edycja i wlasne innowacje. Po nauce Pythona client stanie sie dla cb bardziej zrozumiały przez co bedziesz mogl go latwiej edytować Nie nauczy się pythona bez logicznego myślenia i znajomości jakiegokolwiek języka programowania (struktura, budowa, po co taby itd). Ja swoją przygodę zaczynałem od questów poprzez itemy a kończąc na drobnych edycjach w kliencie. Nie zajmuj się tylko edycją klienta tylko wszystkim. Co Ci z umiejętności edytowania klienta skoro nawet questa nie będziesz umiał napisać? Na to wszystko trzeba czasu (ja mam swoje początki w październiku 2010r), trzeba kombinować, mieć chęci i co najważniejsze - pomysły, bo podpierdolić pomysł z innego serwera to każdy potrafi. Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem Sygnatura wykonana przez Isuribi aka Amelka. Odnośnik do komentarza
Vanirek Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 @Sunushi Pisałem to zakładając że on już ma jakąś podstawową wiedzę m.in o językach programowania Odnośnik do komentarza
Largos Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nie nauczy się pythona bez logicznego myślenia i znajomości jakiegokolwiek języka programowania (struktura, budowa, po co taby itd). Ja swoją przygodę zaczynałem od questów poprzez itemy a kończąc na drobnych edycjach w kliencie. Nie zajmuj się tylko edycją klienta tylko wszystkim. Co Ci z umiejętności edytowania klienta skoro nawet questa nie będziesz umiał napisać? Na to wszystko trzeba czasu (ja mam swoje początki w październiku 2010r), trzeba kombinować, mieć chęci i co najważniejsze - pomysły, bo podpierdolić pomysł z innego serwera to każdy potrafi. Widzisz plik A, Widzisz plik B, Widzisz co dało wykorzystanie pliku A i widzisz co dało wykorzystanie pliku B, a dzięki logicznemu myśleniu zrobisz plik C i uzyskasz swój indywidualny efekt. Bez takiego jak to nazwałeś podpierdalania nic byście nie zrobili bo nic byście się nie nauczyli - z książki może, oj na pewno nie!! Jak najbardziej zgadzam się, że trzeba się bawić wszystkim, coś nie wychodzi zajmij się czymś innym, a potem do tego wróć. Trzeba się po prostu uczyć na tym co ktoś już zrobił, dlaczego tak uważam, nie wyobrażam sobie gdybyśmy nagle nie mogli korzystać z pirackiego oprogramowania, bez niego nic byśmy się nie nauczyli bo nie mielibyśmy na czym. Tak samo jest z Metinem, jeden zrobi jedno drugi drugie, trzeci zrobi trzecie ale ale na podstawie tych 2 pierwszych, co jakiś czas znajdzie się ktoś co zrobi coś lepszego, ale najpierw musi się nauczyć. A jak to już napisałem jak korzystaj z dostępnej wiedzy, aż coś ci zaświta w głowie i zrobisz po swojemu. Jeśli ktoś mnie nie zrozumiał, to chodzi mi tylko o to, że jeśli ktoś się już czegoś nauczył i zrobił to nie znaczy, że ktoś inny już nie ma prawa tego nauczyć, a tym bardziej zrobić lepiej. Odnośnik do komentarza
SpotlineMT2 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nauka pythona to podstawa. Dodatkowo jeżeli chcesz być takim profesjonalistą przy kliencie, to również musiałbyś się nauczyć tworzyć animacje 3d. Odnośnik do komentarza
Vexorix Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 @up SpotlineMT2 jeśli chodzi o tą naukę phytona to z czego się uczyć z internetu masz jakąś strone czy jest jakaś książka którą można kupić ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.