Shao. Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Siemcia. Mam 16 lat. Chcę konto w banku, tylko w sumie bez wiedzy rodziców. Da się tak? Odnośnik do komentarza
Aziraal321 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Zdaje mi się, że nie musisz mieć 18 lat lub 17 ale za zgodą rodziców. Odnośnik do komentarza
Shao. Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 ale przecież są konta dla nieletnich. Odnośnik do komentarza
RobeM Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 no to co, dziecko nie może założyć samo konta, nie posiada dowodu tożsamości If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza
Shao. Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 a to dupa, zamknijcie to ot. Odnośnik do komentarza
Pr0Qwerty Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Sam mam 17 lat i zakładałem rok temu jak szedłem do szkoły zawodowej, nie da się założyć bez niewiedzy rodziców, jest takie coś nie realne... Przy każdej umowie gdy nie masz ukończonych 18 lat musi być podpis rodzica i dane osobowe. Nic nie zrobisz, idz z rodzicem niech założy Ci konto, to zrobisz w jeden dzień.. A opłata za konto Junior masz 3 zł miesięcznie lub darmowe zależy od Banku. A wtedy będziesz mógł sobie robić przelewy itp. nawet bez zgody rodziców Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.