B3DB0Y Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Siemka, piszę do was z prośbą o napisanie dla mnie wiersza jestem w 1 gim i niedługo będę miał ślubowanie i pani od polskiego (moja wychowawczyni) zadała klasie napisanie wiersza o sobie więc teraz podam moje zainteresowania itp Lubię grać w piłkę nożną,ręczną,koszykówkę mam na imię Krystian interesuję się Komputerami oraz lubię czytać książki. ]Z góry dziękuję. wiersz ma być krótki za fajny dam 20/35 + (dogadamy się ) @użyjcie zakreślenia żeby zobaczyć bo użyłem kopiuj-wklej bo nie chce mi się przepisywać Odnośnik do komentarza
Konfitura Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Dzisiaj w szkole pasowanie mam, jutro w piłke sobie pogram. Lubię być hipstrem, a na matmie jestem zerem. Imię moje to Krystian, a w tym roku na pewno zdam. Pis Jou, Eldo raper! Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza
B3DB0Y Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Zaje*iste lecą Like @ co to hipster? Odnośnik do komentarza
Konfitura Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Zaje*iste lecą Like @ co to hipster? Hipster, hmm. Osoba 'modnie' ubierająca się a nie miałem co tam wstawić Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza
B3DB0Y Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Dobra dałem ci 10 like jutro ew. w sobotę/niedzielę dam resztę :P Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.